Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tonale és társai

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
teletabiii
56 élménybeszámolót írt
56
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tonale és társai
2005.03.06. 11:38
T. Rossi !

Mi múlt héten voltunk Marilleván ill. egy napot Tonale-n
Tonale:jó minőségű a pályák többsége, sorbanállás nincs, főleg a déli oldal két szélső pályájának felső szakasza tetszett, ezek a legváltozatosabbak. A gleccser inkább látványnak szép, a lejövő fekette hol jeges, hol kemény, hol meg buckás, érdemes vigyázni. Ponte di Legnoban nem voltunk.
Folgarida-Marilleva fő pályái túlzsúfoltak, még késő délután is, amikor máshol már alig vannak. A reggel még jó minőségű pályák délutánra igen buckásak.
Madonnán lényegesen kevesebben vannak, de itt sem tökéletes mindig a pályák előkészítettsége. Nekem a Spinale piros pályája tetszett a legjobban, ez 3500 méteres, igen változatos, gyors felvonóval ellátott, sohasem volt sor, minősége délután is élvezhetővé tette a síelést.
A Groste teteje jó minőségű (itt van a fun park), de a legzsúfoltabb és csak kék, sokszor lökdösős, lefele néptelen, de szintén nagyon kék, lökdösős.
Tonáléból a megközelítése úgy a legegyszerűbb, ha Marilleva 900-on beül valaki a kabinosba, majd 1400-on átszáll a következő kabinosba, majd a 6 ülésessel a Monte Vigo tetejére megy és onnan lesíel az egyik madonnai pálya aljára. (a térkép hasznos, bár az útvonalak jelöltek). Mi Superskiramat vettünk, így a Brenta bérlet használhatóságáról fogalmam sincs.

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.