Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Cserbenhagyás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WéberF
2039 élménybeszámolót írt
2039
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Cserbenhagyás
2014.03.18. 20:31
Nem volt baleset! De lehetett volna. Tanulságos.
Kreischberg, laza síelgetés 2014. március 7-én délelőtt. Csúszok le az új kabinos alatti 18-as pályán (még a 10 személyes kabinok üzembehelyezése előtt tavaly már megkedveltem, szinte minden méterét ismerem).
Kényelmes 'egyenes-siklásban' (síoktatók kíméljetek) a szinte lapos szakaszon hallom a hátam mögül: 'vorsicht'! Nem tehetek mást!!! Tartom az irányomat, azaz egyenes siklás lefelé! (Ha irányt változtatok, hirtelen befordulok, biztos a rossz oldalra sikerülne!) - FIS-10 ide, vagy oda, hiába a felülről jövő kell, hogy figyeljen, de ha hátulról már nem tud elkerülni, akkor legalább ne 'keresztezzük' egymást.
A hátam mögül jövő hang egy kicsit érdekesnek tűnt: nem egy gyerek akar elütni? De bizony! El is ütött! Ő lehetett vagy 28-30 kiló, én vagyok szereléssel együtt 85 körül. Mit gondoltok, ki volt jobban megijedve? Neki leoldott a léce, én állva maradtam, visszamásztam, tisztáztuk, hogy semmi baja (a léce leoldott,, de pillanatok alatt visszacsatolt, a környezetünkben lévők is megnyugvással vették az esemény rendeződését).
Két forduló után ugyanezt az ifjú titán 6-8 éves gyereket láttam, ahogy slusszban, leszegett fejjel, minden buckára rávezetve ugratósan, semmivel sem törődve száguldozott lefelé.
Még jó, hogy most "ütött" el és nem 2 évvel később. WFeri
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.