Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Weißsee
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Guzsvan
13 élménybeszámolót írt
13
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Weißsee
2013.04.13. 08:52
Szerencsésen hazaértünk. Valóban remek helyen jártunk. Bár első két nap olyan hatalmas volt a köd, hogy semmit sem lehetett látni. A szoba ablakból úgy tűnt, mintha tejüveg lenne. Viszont a harmadik nap reggelén lenyűgöző látvány tárult elénk. Csodálatos!!! Mindenkinek ajánlom ezt a helyet. A Rudolfshütte kisgyerekekkel tökéletes szálláshely. Tágas szobával, etetőszékkel játszószobával minden elvárásunknak megfelelt.
Magyar recepciós, aki nagyon segítőkész. Magyar pincérek dolgoznak itt. Tényleg kényelmes volt.
Az erős szélben jól jött a vastag síkabát, a símaszk, hiába volt már április, fent hideg volt, mégis csodálatos öt napban volt részünk. Síbérletet csak a kabinoson kérnek, a fenti felvonóknál sehol. Sorbanállás valóban nincs a lifteknél.Itt jobbára csak a szállóvendégek sielnek. Sokan gyerekekkel, kicsikkel és nagyokkal.
Jó tanács azoknak, akik először mennek ide: Ha megérkeztek, bátran cuccoljátok a felvonóhoz az összes csomagotokat, a léceket is, mindent, amit fel akartok vinni, mert felköltözéskor és leköltözéskor is kérés nélkül segítenek a kezelők. Egy külön kabinba bepakolják az összes holmit, majd segítenek kipakolni is. Sajnos mi érkezéskor kettőt fordultunk a csomagokkal, de ez legyen a legnagyobb problémánk. Kitűnő volt minden. Látogassatok el ide, ha még nem jártatok itt!!!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.