Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Weißsee síterep leírás cikk galéria videó értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Weißsee
Üzenet szövege
Feladó:  körmendi
Dátum: 2015.02.06. 22:37
(Üzenetazonosító: 179776)
körmendi Hozzászólások: 8
Regisztrált: 2006.12.07.

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok.
2015.jan végén sieltünk a Rudolfshütténél ami ugye 2315m magasan van.Csak lifttel közelíthető meg.
Négy kisgyermekkel (3-10 év) és vigyázó nagyszülővel mentünk.Az alábbiak főként az önállóan nem csákányozó/síelő gyermekeseknek lehet érdekes.
1.Jó ha tudjátok, hogy zömében csak szomati turnusváltásokat engednek ekkor azonban a szobák hivatalosan 15 óra után vehetők át.Mi sajnos csak 16 óra után kaptuk meg, s mivel déltájban érkeztünk igen kellemetlen volt a várakozás ha azt is hozzátesszük, hogy nincs csomagszobájuk az éppen érkező néhány száz embernek.Ezért aki megy az ne rohanjon mielőbb fel a házba, hacsak nem síel aznap, elegendő 15 óra után érkezni.
2. Ha rossz az idő akkor igen rossz ( hófúvás nagy köd -15-20 fok) ezt is jó ha mindenki figyelembe vesz főképpen kissebb gyerekekkel.Fák nincsenek alig látni ködben.
3. Családbarát a szálloda ami azt is jelenti hogy igen zsufolt az amúgy nagyon kellemes medencéje (kb.10x6m) kb 60-80 gyerek visong sielés után, hogy mozdulni alig lehet.
4. Liftek lassuak (hidegben szélben hátrány) és bura nélküli régi kétszemélyes ülősek.
5. Pályák kissé keskenyek és sok helyen kell LÖKNI!!! magunkat mert a vonalvezetésbe nem sokat invesztáltak.Ez különösen gyerekekkel jön elő ill ködben amikor nem akarod megereszteni...
6.Igazi ingyenes bébilift ill. varázsszőnyeg nincs, ami létezik ahhoz le kell csúszni/ liftezni majd a síískolás közli, hogy nem használd mert az az övék.Ez egy magát nagyon gyerekbarátnak reklámozó terepnél nem szép!

Mindezzel együtt ha szép az idő akkor nagyon jókat lehet csúszni -bár sok pálya nincs-bármikor becsúszhatsz a szállásra kicsit pihenni, az ellátás (vacsora) kifejezetten minőségi, sőt a LISZTÉRZÉKENY lányom is remekül ehetett nagyon sokat segítettek a konyhán.
A recepciósok is segítőkészek.

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 34 vendég és 7 regisztrált felhasználó látogatja.