Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Rogla
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Vital - Wellness csomag - 3/4 éj
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Rogla
2018.02.04. 20:07
Szombat-vasárnap itt sieltünk a gyerekekkel. Első nap a délutáni és esti sielést céloztuk meg (Ski Plus nevű bérlet, felnőtt 27 EUR, gyerek 15 EUR), ami jó tervnek bizonyult. 7.30-as észak-pesti indulással 4 óra alatt ott voltunk, és egy ebédet követően 13.00-kor beöltözve-bemelegitve álltunk a pálya tetején. A péntek reggel kezdődött és szombaton is egész nap tartó hóesés eredményeképpen 30-40 centi friss hó volt a pályákon. Középen várható módon összetúrva, de a széleken lehetett szűzhavas részekre lelni még délután is. 4-ig bejártuk az összes pályát, a legjobban talán a jurgovo-i ülős lift mellettiek tetszettek, de a többi is jó volt. Van néhány lankásabb átkötő rész, ott azért kell korcsolyázni vagy botozni. A pályák 4-ig mennek, utána 1 óra szünet és ratrakolás az esti sielés pályáin, amelyek a 3-as és 4-es. Ezalatt ettünk, ittunk, melegedtünk. Az esti si első 45 perce zseniális volt: ratrakolt, tömöritett friss hó és kevés ember. Utána azért többen lettünk, de a sorban állás 1-2 percnél nem volt hosszabb.
Ma reggelre kisütött a nap, ami meglátszott a sielők létszámán is. Parkolót f10-kor már nem volt egyszerű találni, ugyanakkor a pályákon eloszlott a nép, 2-3 perces várakozások voltak a lifteknél.
Mindent összevetve kellemes családi terep Rogla, ami aránylag kevés utazással és az esti si miatt 2 napnyi csúszás 1 esti szállással elérhető - viszont a csákányos lifteket szeretni kell.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.