Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbakancs mustra; avagy melyik a legjobb

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dave
209 élménybeszámolót írt
209
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbakancs mustra; avagy melyik a legjobb
2016.03.13. 12:36
@Ró: "a legkisebb gyanú is cserére adjon okot!nem érdemes kisérletezgetni, ennyi cipőböl csak találsz olyat ami pont méret."
Pont így voltam vele én is. :)

@Lackó: Ezzel vígasztalom magam én is. Bár elég fájdalmas volt visszavinni és lemondani róla, mert a nagylábujjon kívül pöpec volt. Már erősen dolgozott bennem a birtoklási vágy a cucc iránt. :)

OFF:
Erősen vígasztalt mondjuk aznapra, hogy fiam(5) kapott használt lécet meg bakancsot és a kiscsajnak(2,5) is akadt véletlen egy 3000 forintos léc meg egy kis 2000 ft-os bakancs. Otthon a kislány félperc alatt rájött a szőnyegen, hogy hogyan mozogjon vele és azonnal csinált egy tökéletes hóvirágot. Nem tudom mi a rendes neve, arra gondolok mikor apró lépésekkel körbefordul és virág alak rajzolat marad a hóban. Bátyjával egész délután a szőnyegen csoszogtak, forogtak, hószálkáztak, teljesen odavoltak. Bátyja jár oktatásra, úgyhogy büszkén mutogatott. Elnézte tőle az oldalazást, guggolást, térdfogást, nagyon komolyan utánozta. :D
Meglepett milyen hamar mozgott lécen teljes természetességgel. Rendes hiszti volt mikor le kellett csatolni. Azóta azt hallgatom, hogy hol a léce, fel akar csatolni.
Előzmény: (Lackó 188620)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.