Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Puchberg am Schneeberg
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Puchberg am Schneeberg
2008.12.29. 12:14
Szia Zoli!
Mi innen vettük az infot:
http://www.mav-start.hu/utazas/elmenyvonat.php

Időközben többen kérdezték tőlem emailben is a csatlakozást, hogy lehet eljutni a sípályákra. A puchbergi vasútállomás kb. 5 km-re van a sípályáktól, de menetrendszerinti buszjárat van, és természetesen ez a vonathoz van igazítva. Ahogy leszálltunk a vonatról és átsétáltunk az állomás túloldalára máris jött a busz és kb 5 perc múlva már az ülőlift völgyállomásánál voltunk (Losenheim Sesselliftig kell buszjegyet venni 1 felnőtt + 1 gyerek 2,60 EUR)

Visszafelé szintén tökéletes volt a csatlakozás: 4-kor zárnak a pályák és 4.10-kor jön vissza a busz a faluba. A vonat 17.37-kor indul csak vissza ezért maradt még jó egy óra várakozási időnk, amit a pályaudvar épületében, pont a sinekre néző "restiben" ütöttünk el. Ez nem a magyar állomásokon megszokott füstös kocsma, bár füstösnek füstös kicsit, mert a sógorok nagy bagósok mint tudjuk, de a beltér egy igazi hangulatos hüttére emlékeztet inkább, ahol isteni a palacsintaleves!

Ja, fontos infó még, hogy a Hochschneebergre kapaszkodó Salamanderbahn télen nem jár, aki emiatt akar élményvonattal kimenni Puchbergre, az halassza az utat tavaszra, 2009. április 25-től indul újra a fogaskerekű.

Még valami: a http://www.schneebergbahn.at/ magyar nyelvű oldalait nem frissítik, így ha aktuális infót akartok nézni mindig kapcsoljátok át német nyelvre. Itt korrekt volt minden info amit előzőleg írtak, leszámítva az időjárás előrejelzést :((
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.