Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Puchberg am Schneeberg
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Puchberg am Schneeberg
2008.12.29. 17:05
Igen, tényleg kényelmes volt, és aki szereti a vonatot (gyerekek általában nagyon!) annak külön kaland az egész. Jó volt heverészni a vonaton és este hasalva nézni az elsuhanó fényeket. Lehet eszegetni, kártyázni, játszani, olvasni ... A berendezést két mozdulattal ülésesről hálókocsira tudod alakítani! Odafelé menet az út végén beöltöztünk a sícuccba és már sízésre készen, bakancsban szálltunk le illetve át a buszra majd a felvonóra.

A költségekről:
Forintban kellett fizetni, a vonatjegy kettőnknek 12.420 Ft volt oda-vissza. 270-es euró árfolyammal nekem ez 30 euróra jön ki, gyereknek pedig 15 euró kb.
A helyi buszjárat Puchbergből a síliftig egyirányba volt 2,60 euró kettőnknek, oda-vissza 5,20.
A sífelvonó napijegy 25 euró valóban, bár tegnap kedvezményes áron 23 euróért adták, mivel az egyik pálya még nem volt megnyitva.
Hütteárak a szokásosak, egy sültkrumpli + virsli 5 euró.

A jegyet előző nap vettem meg a vonatra a nemzetközi jegypénztárban (Keleti pu. - a Posta oldalán) biztos ami biztos, így reggel emiatt már nem kellett izgulni.
Az autót a Keleti pu. mellett a Kerepesi úti parkolóban hagytam (hétvégén ingyenes és van hely) onnan besétálva a legközelebbi 9-es vágányról indult a vonat, melyből az utolsó kocsi megy csak Puchbergbe. Neked nem kell átszállni, csak a kocsit kapcsolják át egy másik szerelvényre Sopronban aztán Bécsújhelyen. Szóval kényelmes nagyon. Amíg nem volt felfűtve addig egy másik kocsiban utaztunk ami jó meleg volt, amikorra meleg lett az is átköltöztünk.
Jó ha van egy sízsákod és a bakancsnak is táska, mert akkor a cuccolás is egyszerű. A zsákokat és a hátiputit otthagytuk a síliftnél, senki nem bántotta.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.