Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
SKI AMADE
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
schuht
130 élménybeszámolót írt
130
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: SKI AMADE
2006.12.06. 16:07
Szia Timici!

Ha nekem kellene választanom én sem tudnék. Én mindkét helyen jártam, s azok alapján tudok neked pár tanácsot adni. Na persze csak ha akarod. Először a Gastein völgyben jártam. Gyönyörű hely. Főleg Hofgastein. Igaz néha úgy éreztem magam, mint azok az emberek a "Deltában". Kemény hideg volt akkor januárban. Viszont rengeteg pályával rendelkezik. S mint az előttem szólók is írták Bad-Gastein és Hofgastein pályái egybenyúlnak. De nem messzi onnan van Dorf-Gastein is, ami talán a legszebb volt a 3 közül. Hofgasteinnál csak egyetlen problémám volt, a reggeli felmenetel a felvonóval. Hatalmas volt a tömeg. De fennt már eloszlott. Csodálatos környék.Mivel családos anya vagyok, így mindig azokat a helyeket kerestük, ahol uszoda is van.Az összes uszoda közül, ahol eddig jártam, a Hofgasteini volt a legszebb. Igaz a legdrágább is. Viszont volt benne csúzda, vízben űlös mozi, szauna, relax, vadvíz, stb. minden amit csak kívánhat az ember egy uszodától. Megérte.
A másik hely Flachau.Tavaly jártam ott, s biztosan állíthatom, hogy az egyik legjobban karbantartott hely, azok közül ahol eddig jártam. Szinte minden felvonója ülős vagy kabinos. Széles pályák, minden tudású ember megtalálhatja a saját útját. S rengeteg pálya van. Nem beszélve arról, hogy mellette található Wagrain (ahol szintén van uszoda), Flachauwinkel és nem utolsósorban Zauchensee. Mindegyik kitűnő síterep. Nem is beszélve arról, hogy az utakat gyönyörűen tisztán tarják, tehát nem kell félned, hogy elakadsz, vagy hogy szerpentin utakon tudnád csak elérni a pályákat. Kimondottan pályaszállást nem érdemes választani, mert úgyis, ha netán Flachaut választod utazgatni fogsz 5-6 km-t. Maga Flachau városa tényleg nem nagy szám, Wagrainnal ellentétben, ami olyan mint egy igazi kis alpesi gyöngyszem. Hááát nehezen tudnék választani. Ha családdal utazol, akkor én talán Hofgasteint választanám.De nem biztos. Mindkettő gyönyörű hely. Sok sikert a választáshoz.
Még valamit mondanék. Zauchensee-ben beszélgettem egy osztrákkal, akitől megkérdeztem, hogy szerinte melyik hely a legszebb. Ő azt válaszolta, hogy már nagyon sok helyen járt a hazájában, de neki Saalbach-Hinterglemm a legszebb, s utána Zauchensee jön. Ez csak 1 osztrák volt. Ahogy én is csak 1 magyar síimádó vagyok. A választáshoz még egyszer sok sikert. Éljenek a hófödte csúcsok!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.