Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Krahule
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Krahule
2015.02.02. 21:16
Jan. 28-án szerdán síeltünk itt 2 órát bemelegíteni az iskolai sítáborra (Snowland). Dél körül értünk ide így ebéddel kezdtünk.

A pálya alján van egy nagy étterem - még képet is rakok fel, hogy érzékeltessem milyen óriási - 3 terem, itt biztos talál helyet az ember. Nem csak fabódé, ahogy Csabor írta. :-) A gyerek rántott sajtot akart sült krumplival, de mivel minden csak szlovákul volt kiírva a kiszolgáló pedig nem beszélt más nyelvet (német, angol, magyar), így palacsinta lett belőle, mert azt értettem szlovákul is. Nem kis nehézségek árán a káposztaleveshez sikerült kenyeret kérni (magyarul). :-) Összességében jó volt az étel, a fiam át is állt palacsintás ebédre a következő 4 napra.

A pályáról nekem elsőre az jutott eszembe, hogy én mindig focipályát akartam a kert végébe gyerekkoromban. Na itt valaki sípályát akart és meg is csinálta. :-) Kellemes kék pálya. Most jó hó volt rajta. Bal szélen jót rántó gyors Tátra Poma (gyereknek tetszett a lámpa és a rántás, így egy időre hanyagoltuk az ülős liftet). Jobb szélen 4-es ülős. Mellette tanuló pálya két szélén egy egy tárcsás lifttel.

A pálya alján van még egy kis játszótér is. Szuperül néz ki. Bár a tábla szerint síbakancsban nem lehet használni.

Bemelegíteni jó volt a hely, nem volt tömeg és szép íveket lehetett húzni a kellemes kék pályán. Kis gyerekkel, nagyon kezdőknek jó lehet. Mondjuk én több napos túrát nem terveznék ide, de megállni egy bemelegítő csúszásra tökéletes ...
201501281602.jpg
játszótér a sípálya aljában
201501281598.jpg
201501281595.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.