Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Les Orres
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
cosmo
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Les Orres
2013.02.13. 23:46
Idén január végén voltam kint. 8 nap utazással, ebből hat napot síeltünk végig(snowboardoztunk). Busszal, szállással, bérlettel 80 ezer volt cakk pakk. A Síterület nem rossz, sok a zöld, kék pálya, fentebb inkább piros, és 1-2 fekete. A haladó sízők kb 2-3 nap alatt végig tudják csúszni szinte az összes kombinációt. Lehet nagy, hosszú csúszásokat is tenni, 2600 ról akár 1550 re is le tudsz csúszni több kombinációban, tudásodnak megfelelően(nekem, kezdőként, nézelődős, "tájbangyönyörködős" tempóban 30 perc is volt. :D

A pozitív dolgok:
a pályák tetszettek,az alsó-középső részen rengeteg zöld pálya van. Kezdőknek ideális. Két nap gyakorlás után már felmerészkedtem a 2600-as csúcsra, ahonnan kék-zöld pályák jönnek le, az utolsó előtti napon be mertem vállalni a "Grand"-ot is( a sziklafalnál tényleg vigyázni kell, hoztak sajnos le onnan összetört embert).
Az idő csodás volt, utolsó nap kicsit felhős, de a többi végig napsütéses. -5 és +5 között volt valahol egész héten.
Szállás 4 fős apartman, szokásos elrendezés, konyha felszerelve mindennel, tiszta, nem túl régi minden. Egyedül az ággyal volt gondom, mert a 188 centimnek kicsit kicsi volt.
Bolti árak rendben voltak, kb mint itthon, annyi, hogy kint nincs nagyon alsó kategóriás áru.
A szállodában volt wi-fi(csak a porta környékén működött), szauna, medence.
Negatív dolgok:
A felvonókat nem szedik be, nem takarítják le reggel. Eléggé gáz volt, hogy éjjel leesett 30 centi hó, és reggel a hókupac tetejére kellet felülni.
A pályán és a a pálya közeli éttermekben túl van árazva minden. Ráadásul főzni se nagyon tudnak. Nekem csalódás volt, de persze nem akarok lebeszélni senkit.

A nem őshonos franciák arrogánsak és pökhendik.
(volt, hogy bejött a szaunába ahol épp hogy 60 fok volt még csak, és nekiállt szellőztetni, mert hogy túl meleg van. Volt aki balesetet okozott, és ment tovább, meg se kérdezte, hogy minden ok-e, de találkoztunk fiatalokkal, akik azzal szórakoztak, hogy kit tudnak leköpni a felvonóról...).
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.