Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Csorba-tó
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel FIS - pályaszállás Csorba tó síközpont mellett, wellness szolgáltatásokkal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
yyyyy
20 élménybeszámolót írt
20
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Csorba-tó
2020.02.01. 06:42
Eredetileg Telgárt lett volna a cél tegnap (2020.01.31) de mivel egész napra esőt jeleztek kerestünk magasabban fekvő pályát, ez lett Csorba-tó: mivel 1300m feletti itt már hóesés volt a jelzés. Hát nem az lett: eső volt az idő nagy részében.
A honlapot megnéztük, de csak napi jegy árak vannak:
https://www.vt.sk/hu/cenniky/cenniky-2019/cennik-skipasov-zima-19/20-1
- és nem volt helyben sem már kiírva. A pénztárban ülő hölgy iszonyú kelletlen volt, és ha végre hajlandó volt válaszolni akkor nem kapcsolta be a mikrofont, csak az mondat felénél, ezért csak kitalálni lehetett mit mondott. Nagy nehezen kiderült van 33EUR-ért félnapi jegy (1-től, már kicsit későn értünk ide)
Ha már itt voltunk megvettük - alig akarta kiadni, felső pályák lezárva... Kiderült nem csak a felső pályák vannak lezárva hanem a B felvonó is azaz csak a 3-s 6-s és 8-9-s tanuló pálya volt "használható": az eső miatt kásás hó...
Ráadásul a B felvonót úgy "zárták le" hogy nem tettek keresztbe semmit, csak amikor már beléptünk a kapun és levettük volna le a tányérost szóltak hogy nem oda-buda, nem mehetünk - ki kellett várni a lecsúszás idejét csak akkor engedett másik felvonóra. (később ment ez a felvonó is, de amikor 3 órán van összesen hiányzik minden óra)
Az is gáz, hogy nem 16:00-ig csak 15:30-ig megy a felvonó.
Felső parkolóban alig van hely (ez tegnap nem volt igaz, rossz idő miatt volt) és buszt kell várni ami felvisz pl a központi parkolóból. És 2EUR/óra a parkolás. (Olyan szél volt, hogy a parkolási cetlit elvitte a szél, mert az őr nem várta meg hogy kivegyem a kezéből - az őr csak intett hogy fussak utána, mert ez az igazolás)
Iszonyúan kelletlen személyzet, gyenge tájékoztatás, katasztrófális pálya minőség - jobb lett volna Telgart-ra menni, nem érte meg a kitérő.
(Telgárt sem volt álom: csak 2,5km pálya volt nyitva, a nagy szél miatt a pálya tetejéről a havat lefújta a szél, ratrak fel sem ment odáig, a rövid pályának is csak 80%-a volt használható - de legalább nem 44EUR egy napijegy mint Csorbatónál.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.