Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kezdők vagyunk. Milyen lécet vegyünk?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
YETI53
119 élménybeszámolót írt
119
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kezdők vagyunk. Milyen lécet vegyünk?
2007.01.02. 18:29
Szia
Ha komolyan gondolod ezt a szezononkénti 3 4 hetet akkor az idő rövidségére való tekintettel nyugodtan vásároljál lécet mert a négyheti bérlés már az első évben megtérül akármit veszel.
Párodnak 10-14 m rádiuszu és kb 155-160 cm-es lágy lécet vegyél kb 50 000 Ft.ig nem baj ha tavalyi modell tetszen Neki akkor jobb kedvel áll rá. Majd szezon végén kiderül mi kell Neki gyors vagy inkább fordulékony léc ez meg két évet akkor is kibír ha a Hervis-ből van. Magadnak érdemes kipróbáli egy 170 körüli Atomic SX7-et tuti , hogy leírod két év alatt de legalább megtudod mit szeretnél a csúcskategóriában SX11 vagy B5 esetleg SL vagy ST de szintén 11 12 vagy B5 keménységűt.De ez már 200 000 Ft-os kategória, de ha valóban 4 hetet síelsz ez belefér. Az SX és a GS gyors az ST SL Metron meg nagyon fordulékony és van még 10 keménységi osztály és ez csak az Atomic. Látod nem könnyű tanácsot adni és még nehezzebb jól vállasztani. Az áruházban meg nem mindenki ért hozzá, időd viszont véges mindjárt indultok.
Jó havat Yeti
Ja ha a sícucc adásvételnél kezdtél volna érdeklődni már több oldalas lenne ez a topic mert hó híjján csak itt csorog a nyálunk
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.