Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síszemüveg

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csokibácsi
115 élménybeszámolót írt
115
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síszemüveg
2007.12.11. 14:29
Sziasztok!
Kicsit érdektelennek tűnik a téma, pedig szerintem az egyik legfontosabb kérdés, hiszen a látásunkra mindennapi életünkben is szükség van, síelés alatt viszont igen nagy veszélyt jelenthet a napsugárzás a szemekre.
Nekem volt már elég sok szemüvegem, a rossz minőségűtől az extráig, és ezek alapján kijelenthetem, nem mindegy, hogy 3000ft vagy 30000ft.
Jelenleg napszemüvegként és a síeléseknél is Oakley-t használok, abból a kategóriából inkább közepes árút, de megérte azt a pénzt. Igaz, ez nem polarizált lencse, ami elvileg a sipályán jól jönne, de az még ennél is drágább dolog lenne.
Tesztek bizonyították, hogy magasan a világ legjobb lencséi az Oakley lencsék, és messze elmaradt tőle a többi szemüveggyártó cég termékei. Előtte Rudy Projectem volt, abból kettő is(még meg is van, de már nem használom). Annak is jó lencséje volt, de össze sem hasonlítható a mostanival. Síszemüveget én csak rossz időben használok, arra pedig kinek melyik szín jön be, én rózsaszínt használok.
Szóval szerintem számít az ár(perzse nem a divat szemüvegekről beszélek, ahol a márkát fizeted meg, mintsem a minőséget), és nagyon oda kell figyelni, hogy mit vesz az ember.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.