Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Annaberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Magnus Klause - szálloda Mariazell központjában, a Bürgeralmra vezető sífelvonótól 250 méterre
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Leon74
39 élménybeszámolót írt
39
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Annaberg
2013.01.02. 17:39
BUÉK Mindenkinek!

Ma értkeztünk haza annabergi szilveszteri kiruccanásunkból. 3 éjszakát töltöttünk a kicsiny faluban. Szállásunk Meyer Panzió. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 20 méterre van a felvonótól, azaz a 11-es pálya tetejétől. Kaja isteni volt, szilveszteri menü pazar, és nem is volt drága. :)
Első fél napunkat Lackenhofban töltöttük. Iszonyatos tömeg, hosszú sorban állás, négy órás jegyet vettünk, de nem igazán tudtuk kiélvezni. El is romlott az idő, fent hó, lent eső esett.
Másnap Annaberg, pár méter gyaloglás a panzióból, és jöhetett a hely felfedezése. 11-es piros, nagyon jeges volt, de csak innen lehet átcsúszni a központi részre. Vagy autóval a parkolókig menni. Mi a lecsúszást választottuk. A csákányos felvonó is tiszta jég volt, öröm volt kiszállni belőle. A jó idő viszont kárpótolt mindenért. A 3-as, 4-es pályákon pörögtünk leginkább, mert a fenti 1-es, 2-es piros, fekete pályák gyorsan odalettek a kiképzésnek. Sajnos nincs annyi hó a pályákon, mint a neten megjelenítenek. Sok helyen kilátszik a föld, és nagyon olvadt is a jó időnek köszönhetően. Ennek ellenére a kék pályák egészen sokáig használhatóak voltak. Családdal teljesen megfelelő.
Újév napján a tömeg is csak dél körül jött ki, így reggel nagyon jókat síeltünk. Ma havazásra ébredtünk, úgyhogy friss havat kapnak a pályák, amik nagyon is kellenek nekik.
Összességében nagyon jó kis szilveszteri program volt. Kis síterep, jó hóviszonyok mellett két-három napig még élvezhető is, főleg családos síelés esetén.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.