Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Annaberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Junges Hotel Annaberg - ifjúsági szállás Annabergben a legközelebbi felvonótól 3 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
HofEE
44 élménybeszámolót írt
44
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Annaberg
2018.02.05. 10:25
Annabergröl 2013-ban már írtam ide egy beszámolót, úgyhogy épp itt az ideje egy Update-nek. Azóta jónéhány változás történt, van ami jó van ami nem (bár ebböl van a kevesebb). A családbarát jellegge még inkább erösödött a pályának annyi biztos.

A terepet érintö legnagyobb változás még az elözö szezonban történt amikor a pályarendszer alsó szakaszát ami a falu alatt húzódott megszüntették, a régi 2 üléses kovácsoltvas felvonó mára emlék marad. Viszont cserébe felépült tavaly a pálya bejáratánal a minden tekintetben modern JUFA Szálló és a hozzá tartozó Reidlhütte. A parkoló is megnagyobbodott ez mindenképpen pozitív.

Idei fejlesztés, a pár hete átadott Snowpark amit úgy érzem nagyon megérte kiépíteni mert néha több embert láttam ott mint a "sima" pályákon. 2 részböl áll mindkettö kanyarokkal tarkított boardercross jellegü, azonban az egyik kezdöknek (Familiy Park) a másik haladóknak (Anna-Park) ajánlott inkább. Szerintem mindkettö remek alapot ad, de aki komolyabb ugratókkal és elemekkel számol az lehet csalódni fog, ez kifejezetten tanulópálya annak viszont kitünö! Gyerekeknek is bátran ajánlom.

Hogy a pozitívum mellett negatívumot is írjak, a régi völgyben fekvö futószalag aljánál alló régi Hüttét eldózerolták, ezért aki a föbb pályákon síel hacsak nem caklat vissza a parkolóig Hütte nélkül marad, egyedül a Hennesteck tetején lévö Anna-Alm próbálja kiszolgálni az embereket, de tegnap konkrétan volt aki állva, vagy az épületen kívül evett. Engem annyira nem zavar mert én snowboardozni járok nem pedig enni, de szerintem ezen mindenképp változtatni kell majd.

Majd elfelejtettem idöjárás tökéletes volt -2, -1 fok, néha hóeséssel de föként napsütéssél és tökéletes pályákkal ami közül minden nyitva volt!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.