Menü ≡

Innerkrems síterep leírás szállás cikk galéria értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Innerkrems
Üzenet szövege
Feladó:  MGMMFérfiProfi síelő
Dátum: 2020.02.28. 15:22
(Üzenetazonosító: 208760)
MGMM Hozzászólások: 57
Regisztrált: 2009.11.30.
61 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Tegnap jöttünk haza Innerkremsből. Sajnos az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Először nagyon meleg + erős szél, majd köd, 5 méteres látótávolság, aztán hóvihar nagy hideggel... Tegnapra lett minden tökéletes mikor elindultunk haza.Aki mostanában megy arra jó minőségű pályákra számíthat.
Ettől függetlenül jót síeltünk,én egyébként is szeretem a kihívásokat,gyermekkoromban Csehszlovákiában szinte csak ilyen körülmények közt síeltünk.

VISZONT

Csak az északi oldallal számoljatok a déli oldal bezárt. Ki sem nyitották idén és valszeg már nem is fogják a közeljövőben. Állítólag financiális problémák állnak a háttérben, de olyat is hallottam kint, hogy helyi érdekellentétek miatt van zárva. A déli oldal hianya főleg akkor jelent gondot ha a szél miatt nem megy a 4 uléses bubis, mert akkor marad a síbusz + csákányosok kombináció, kb.10 km pályával, amiért azért lássuk be, nem utaznék és fizetnék feltétlenül ennyit.

Mi pl. a déli oldalban foglaltunk all incl. pályaszállást még ősszel, mikor még szó nem volt a déli oldal bezárásáról illetve ki sem nyitásáról.
Így a hotel pályaszállás mivolta csorbult egy "kicsit". Reggeli és ebéd után az északi oldal irányába még cak-csak, de visszafelé naponta 2x hegyet mászni már nem volt olyan vicces. Főleg a gyerekeknek nem.
Ezeket mindenképp vegye fontolóra aki ide szeretne jönni.

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »