Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Dachstein Gleccser
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
laci_si
31 élménybeszámolót írt
31
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Dachstein Gleccser
2016.01.05. 23:40
12.30. Voltunk fent.
A Schaldmingi "4-hegyes" bérlettel mentünk, mert ide is érvényes.

Aki kocsival megy készüljön rá hogy ha nem indul időben várni kell a feljutással. Nekünk 1,5 órát kellett volna, igy később visszamentünk.

A felvezető út fizetős! 22EUR. DE!

Kiderült hogy ha a fenti állomáson lebélyegezzük az útjegyet, akkor ingyenes volt a felmenetel. Más kérdés hogy mi elfelejtettük ezt visszafelé igy ki kellett fizetni. :-( (más leírásban olvastam hogy korábban csak a bérletet kellett felmutatni ez most nem működött, nem fogadták el)

A Dachstein csodálatos volt!! Egészen elsőosztályú minőségűek voltak a pályák, valódi örömsielés lett ettől az utolsó napunk. Szintén nem mellékesen egy érdekes jégbarlang és egy függőhíd is volt itt, meg kilátó.
Szintén jó tudni hogy tőlünk eltérően akik pályazárásig maradtunk, érdemes kicsit korábban visszaindulni, mert mi így ~45 percet álltunk sorba visszafelé. De nagyon nem bántuk, pedig addigra elég hideg is lett. -10fok.
További jó ötlet hogy a fenti parkolók alsó részéről shuttlebusz is igénybe vehető (ingyenes), ami a fentebbi parkolóból felgyaloglással ellentétben a felvonó ajtajában tesz le. Ajánlom!
20151230-135109.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.