Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hollandia, fedett sípálya

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
osborn
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hollandia, fedett sípálya
2007.07.29. 19:07
Sziasztok!
Egy szerencsés véletlennek köszönhetően, pénteken sikerült eljutnunk Hollandiába, Landgraafba, Snowworld - nek nevezett fedett sípályára. Csütörtökön, du 4 kor indultunk Pestről, s váltott vezetéssel péntek reggel 6 órakor a pályánál voltunk. / Kisbusszal, max 120Km/ óra sebességgel/
Meglepetésünkre 6 órától folyamatosan érkeztek külömböző országok versenyzői, akik egész napra / vagy évre/ legoglalták a pálya felét.
Az épületbe belehetett menni, de jegyet csak 9 től lehetett venni. Addig a sörözöből, étteremből bámultuk a pályát, és az edzést.
A jegy ára 25 euró, ez 9- 23 óráig érvényes, igy elviselhető. Érdekes, hogy a legtöbb vendég vagy a pályánál bérel sí, snowboard felszerelést, vagy ott tárolja, minden esetre iszonyú mennyiségű szerelés van raktáron. Mi vittünk magunkal snowboardot, igy az alagsorban lévő öltözőben öltöztünk át. Csomag megörző 1/2 euró, de nagy átverés, mivel ahányszor kinyitod, annyiszor kell fizetni.
Aztán eljött a nagy pillanat, beléptünk a pályára. Fantasztikus látvány, 6 üléses felvonó, frissen rattaktolt pályák, néhány ember./ kivéve az elkeritett részen versenyzőket/ A felvonótól balra a lekerített rész, mellette egy kb 15 m széles, vendégek álltal használható, pirosnak jelőlt pálya,a felvonó alatt snowboard pálya,, korláttal, ugratókkal, jobb oldalon egy kb 25 m széles kék pálya, legszélén tanuló pálya. Egész nap kevesen voltak, felvonónál o várakozás, s a húzó liftek nem mentek. A csarnokban - 5 fok volt, de baromi hidegnek tünt. Jobban fáztam, mint -15 fokban, de lehet hogy a fáradság miatt, vagy a szervezetünk nehezen ált át, minden esetre fel kell normálisan öltözni. Du 2 ig tudtunk maradni, majd egy 3 órás munka után indultunk haza, s szombaton 4 kor Hegyeshalomnál voltunk.
Összességében jól éreztük magunkat, s ha lesz lehetőségünk mindig menni fogunk.
Képeket késöbbiekben teszekfel.
Üdvözlet
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.