Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Irán
Irán
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
orientski
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Irán
2008.06.12. 10:48
Irán elvileg olcsónak néz ki, de nem az!!!!
Egyáltalán nem...
12 napot voltunk, pontos összeget nem tudok mondani, de becsléseim szerint kb. 350 ezer/főből jött ki, repülővel, vízummal, szállással...szőnyegvásárlással stb mindennel együtt.
Április 8 és 20. között voltunk. Török légitársasággal, Isztambulon keresztül. Belföldön még repültünk hármat - az nagy élmény volt:)Megbuszoztunk is dögivel.
Megnéztük Teheránt, síeltünk Dizinben, aztán irány a Perzsa-öbölben Kish szigete. Utána vissza a sivatagba (Eszfahan, Yazd, Qum, nomád túra).
Egyedül szerveztem az egészet - igazából senkinek sem kívánom az egyéni szervezést. Persze az egyéni utazást azt IGEN!! Gyakorlatilag fél évem ráment, és így sem tudtam megszervezni szinte semmit sem. Az e-maileket sem kapták meg a szállodák, a telefonok nem kapcsolhatóak, szóval akadt macera bőven. Végül egy nagy ugrás volt a semmibe, ott helyben kellett mindent megszervezni, de jól jöttünk ki belőle.
Kiépítettem némi kapcsolatot most kinti irodákkal, ha valakit érdekel segítek szívesen.
+ napokon belül megalakul az Orientski Sportegyesület olyan síelőkkel, akik - ahogy a nevében is benne van - meg vannak őrülve a keleti síelésért. Ha közületek érdekel valakit, itt a fórumban vagy az info@orientski.hu-n elértek. Nekem még vannak ötleteim bőven: Kazahsztán, Örményország, Tadzsikisztán, Marokkó... Jó lenne kipróbálni az ottani pályákat.
üdv.
Persze Libanonról se feledkezzetek meg! Kezdésnek nem rossz:))))
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.