Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
h i r d e t é s
FIRST MINUTE SZÁLLÁSAKCIÓK
Katschberg
Falkensteiner Hotel
15% FM kedvezmény februári időszakokra!
Val Gardena
2018. december 24-ig 5 % kedvezmény a téli árlistára!
Nassfeld
Falkensteiner pálya- szállás**** 20%-os First Minute akció!
További first minute szállásakciók »
SÍTEREPAJÁNLÓ
Kreischberg - Murau
A magyarok kedvenc síterepe! 42 km kezelt sípálya, 13 lift!
Lackenhof
19 km sípálya Pesttől 4 órára!
10 éves korig síbérlet napi 3 €
Schladming 4 Hegy
123 km hóbiztos pálya és 44 modern sífelvonó.
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Karácsonyi síelés Donovalyban 13 EUR-ért

2018.09.26.
Csúsznál egyet az ünnepi forgatag előtt? 2018. december 24-ig napi 13 €-ért síelhetsz, vagy választhatod a 4 órás jegyet 11 €-ért! Szintén megéri eddig szezonbérletet vagy 10 napos átruházható bérletet vásárolni 200 € áron. Sőt, idén a gyermekek még kedvezőbben síelhetnek!

Síelés karácsonyig mindössze 13 €-ért!

Síeljen Donovalyban 2018 december 24-ig (még december 24-én is) mindössze 13 €-ért 7 órás (egész napos) síbérlettel. Az előszezonban egyéb síbérleteket is ajánlunk rövidebb síelésre. Fizessen mindössze 11 €-t ha 4 óra síelés is elég Önnek. Gyermekbérlet 12 éves kor alatt 13 € (7 órás), vagy 9 € (4 órás). Online jegyvásárlás

Síeljen mindennap a teljes szezonban mindössze 200 €-ért!

Vásároljon szezonbérletet és síeljen mindennap Donovalyban! Az egyedülálló ajánlat kortól függetlenül mindenki részére elérhető 2018. december 24-ig! Ugyanezért az árért vásárolhatnak átruházható 10 napos bérletet, melyet megoszthatnak családjukkal vagy barátaikkal. A szezonbérlet előnye az 1 napossal szemben, hogy a szezonbérlet az esti síelésre is érvényes, míg a 10 napos csak a nappali síelésre, 08.30 - 16.00 között.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

Szlovákiában szinte minden síközpontban 6 éves korig ingyen síelhetnek a gyermekek, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban úgy döntöttünk, hogy szakítunk ezzel a tradícióval, nálunk 8 éves korig síelhetnek ingyen a gyermekek! Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol.
Amennyiben a felnőtt kísérő 3 naposnál rövidebb síbérletet vásárol, az ingyenes gyermek síbérlet 6 éves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is 6 éves korig lehet ingyen síelni.

8-órás síbérlet

A 8- órás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói síközpontunknak, de nem síelnek egész nap. A sílift kapun történő első átlépéskor 1 óra kerül levonásra a síbérletből, ez idő alatt a síbérlet tulajdonosa korlátlan számban csúszhat le a sípályán és használhatja a sífelvonót. Ha az első óra elteltével újra már nem lép át a beléptető kapun, akkor a kártyán még 7 óra marad, melyet bármikor felhasználhat nappali vagy esti síelésre. A következő óra a beléptető kapukon való újabb átlépéskor kerül levonásra, az első átlépéstől számított 60 perc eltelte után.

Példa:
8:25-kor megérkezek a központba és veszek egy 8 órás síbérletet. Első alkalommal 8.31 kor léptem át a beléptető kaput. Ebben a pillanatban teljes órát von le a rendszer egészen 9.31- ig . A további lesiklásokat pl. 8:44, 9:05, 9:18, 9:29- kor hajtom végre. Utána úgy döntök, hogy tartok egy kis szünetet és elmegyek a Husky bárba. A bérleten még mindig 7 teljes óra áll a rendelkezésemre. 11.40 kor újra elkezdek síelni és egy újabb óra kerül levonására 12.40-ig . Csak egyszer siklok le , mert találkozok az egyik ismerősömmel, aki meghív ebédre. Ebéd után már nem megyek vissza síelni, tehát még 6 óra marad a síbérletemen, melyet hasonlóképpen bármikor felhasználhatok, még akár aznap is, esti síelésre.

A bérleteket bármikor lehet használni – akár nappali, akár esti síelésre a teljes 2018/2019 síszezonban.
Rauris PARK SNOW Donovaly - kapcsolat:
E-mail: info@parksnow.sk
Web: www.parksnow.sk
Online jegyvásárlás: skipas.parksnow.sk
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a síelők.hu friss híreit és síelőknek szóló aktuális ajánlatait.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 141 vendég és 11 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet