Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Akciós szezonbérlet a Tátra legnagyobb síterepeire

2022.09.02. sielok.hu

Figyelem! Aki a Tátrában szeretne az idei szezonban síelni, az un. "Okos szezonbérlettel" most jelentős összeget takaríthat meg! Az egész síszezonra szóló bérlet szeptemberben 649 helyett csak 519 euróba kerül. A TMR társaság terjeszkedik: már lengyel és cseh és osztrák síterepek is elérhetők lettek a GOPASS bérlettel.
A síelők örömére Szlovákiában folyamatosan fejlesztik a síterepeket, melyek közül a Chopok - Jasná a legnagyobb és csupán 2 órára található autóval a magyar határtól. Síelés után a télen is nyitva tartó termálfürdőkben és aquaparkokban lazíthatunk.

Ebben az évben is megéri a síelőknek online megvásárolni a kedvezményes síbérletet, melynek neve "Okos szezonbérlet" - ez az egész 2022/23-as téli szezonra érvényes.

A bérlet korlátlan síelést biztosít Szlovákia legnagyobb síközpontjaiban: Jasná, Tátralomnic, Csorba-tó és Stary Smokovec síterepén. A GOPASS ezen kívül érvényes a lengyelországi Szczyrk, az ausztriai Mölltal, Mallnitz - Ankogel, Muttereralm Innsbruck síterepeire, valamint Csehországban Spindleruv Mlyn és Jested pályáira.

A hivatalos árakhoz képest a síbérlettel 130 eurót takarítunk meg, de ez nem az egyetlen pozitívum. A Gopass 15% kedvezményt biztosít több étteremben és szaküzletben, valamint kijelölt helyeken ingyen lehet vele parkolni.

Négy ország 10 síközpontjában összesen közel 200 km sípálya és 93 modern sílift áll a síelők és snowboardosok rendelkezésre. A szezonbérletet érdemes szeptember 30-ig megvásárolni, mert addig a legnagyobb a kedvezmény mértéke!
A Magas- és Alacsony-Tátra ismert síközpontjaiban kitűnő minőségű és széles, hóágyúzott sípályákat, luxus hoteleket és modern szolgáltatásokat találnak a síelők. Az extrém síelők és deszkások remek freeride zónákat találhatnak, a gyermekes családok pedig hivatásos oktatók segítségével tanulhatnak meg síelni a családi lesiklópályákon.

A tátrai télnek van egy másik arca is. Modern aquaparkok termálvízzel és izgalmas élményelemekkel egészítik ki a síelést. Közülük a legnagyobban, az Aquapark Tatralandiában a síelők az egész napos síelés után élvezhetik a 32˚C-os trópusi hőmérsékletet, élő pálmákat, termálvízzel, forrásvízzel és tengervízzel feltöltött medencéket, csúszdákat és a búvármedencét. Modern alakot öltöttek a tátrai nagyszállók is, melyeket luxus wellness & spa központokká fejlesztettek közvetlenül a lesiklópályák szomszédságában.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.