Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Siklás könnyedén a jégen is!

A jeges sportok hódolóira is gondolunk!

2018.12.13. | Szerző: (x)
Megnyitottak a jégpályák! Korcsolyázás, curling? Ezek a kemény de szórakoztató sportok erősítik az izmokat, rendkívüli módon fejlesztik a koordinációs képességet és az egyensúlyérzéket. Teszik ezt a csúszásból adódóan, másrészt azért, mert mindig egy lábon kell haladni miközben a testsúlyt az egyik lábról a másikra helyezzük. Emellett kanyarokban "be kell dőlni", ami azt jelenti, hogy a test súlypontja az alátámasztási felületen kívülre kerül.
A kecses mozdulatok és a látványos ugrások mindnyájunkat elvarázsolnak. Azonban elég a legkisebb hiba, és egy esésnek komoly következményei lehetnek. Ha megtörtént a baj, a sérült bokánkon segíthet:

MalleoTrain® S
Az aktív bandázs pántrendszerének köszönhetően megakadályozza a láb ki- és befordulását. A bandázs lehetővé teszi a láb normál gördülését. Biztonságot ad, ráadásul minden cipővel használható.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
MalleoLoc® L
A stabilitást az anatómiailag formázott műanyag ortézis, az állítható tépőzáras pántok és a pelotta együttese adja. A kivehető pelotta az izomstabilizálást is aktiválja.

Jégkorong - gyors korcsolyázás, kíméletlen lövések!

A lendületes és akciódús csapatjátékával nem véletlenül a jégkorong az egyik legizgalmasabb sport. Nagyszerű módja a testedzésnek, bajtársiasságra nevel, remek ifjúsági és felnőtt program.
Bármennyire is szórakoztató azonban, a hoki elég nagy kockázattal jár és könnyen végződhet sérüléssel. A jégen mindent be kell vetni. A kemény ütközések, gyors sprintek és kíméletlenül ellőtt korongok a hátnak és a lábaknak nagy megterhelést jelenthetnek. A test alsó izmai az egyensúly fenntartásában míg a felsőtest a hokiütő mozgatásában kap szerepet. Egy rossz mozdulat vagy a törzs hirtelen elfordításából eredő csavaró-nyíró erő okozta problémák enyhítésében és kezelésében segíthet:

LordoLoc®
A merev rögzítő érezhetően tehermentesíti az ágyéki gerincszakaszt. A puha és vékony anyag kényelmesen és stabilan illeszkedik a testre anélkül, hogy a ruha alatt különösebben látszódna.

LumboTrain®
Az aktív bandázs szinte második bőrként simul az ágyéki gerincszakaszra, extra tartást ad és masszírozza az izmokat. A légáteresztő és speciális kötött anyagnak köszönhetően kellemes viselet. Fájdalomcsillapító hatású és segít az izmok görcsösségének oldásában.

Sportbetét - segítség a lábnak!

A rugalmatlan korcsolyában a lábfej nem tud a lábujjaktól a sarokig mozogni, így állandó nagy megterhelésnek van kitéve. A cipőhöz és a korcsolyázó lábához Milled Sport Inline Skating sportbetét a korcsolyacipőbe helyezve eloszlatja a nyomást, stabil támasztást ad a lábnak ezáltal komfortosabban, hosszabb ideig élvezheti a siklás örömét.
Keresse a Bauerfeind termékeket az Lbt és Dr Orto szaküzletekben, ahol a vásárlók személyre szabott, igényeiknek megfelelő rögzítőket, betéteket, kompressziós sport-zoknikat választhatnak a maximális hatékonyság és kényelem eléréséhez a jégen is.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 104 vendég és 14 regisztrált felhasználó látogatja.