Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok a 4seasons pestszentlőrinci pályáján

2009.10.22.

Újdonságok a 4seasons pestszentlőrinci pályáján Már javában folynak az őszi tanfolyamok a 4seasons Sí és Snowboardparban, amely idén ismét jelentős újításokkal várja a téli sportok kedvelőit. A Neveplast műanyag lejtőivel egész évben üzemelő síiskola legfontosabb fejlesztése a sípálya harmadik felvonója a varázsszőnyeg.
Ez a fajta felvonó tulajdonképpen egy mozgó járda, amely az első lépésektől élménnyé teszi a sízést. Ennek segítségével a legkisebbek is hamar ráérezhetnek a siklás örömére, így a kezdetektől élvezetessé válik a sízés elsajátítása. A síiskola alapvető célkitűzése a magas szintű oktatás mellett, hogy a tanítványok vidám környezetben és hangulatban, játszva sajátítsák el a sízés és snowboardozás tudományát, ezt a célt szolgája hatékonyan az új felvonó is.

A pályák borítását illetően is történtek változtatások. Idén már mindhárom pálya a legkorszerűbb műanyag borítással (Neveplast) van ellátva, amely magas szinten vissza tudja adni a havas pálya nyújtotta feltételeket.
A jelentős beruházások ellenére a síiskola idén sem emelte árait, így kívánja lehetővé tenni, hogy minél több ember ismerkedhessen meg a sízéssel, snowboardozással. Akik már magasabb szinten űzik a téli sportokat azok sem unatkozhatnak itt, hiszen a slide park 6 eleme idei szezonban is komoly kihívásokkal várja őket.

Újabb csoportok november elején indulnak, ezekre szerdán és szombaton lehet jelentkezni a síházban. (XVIII. ker. Városház u. 40.)

A tavalyi év újdonsága a hórafting (hófánk) pálya természetesen szintén üzemel.

További információk a honlapon: www.siiskola-bokaykert.hu, illetve a 30/989-4259, vagy 30/575-3262 telefonszámon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.