Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hivatalos: Lindsey Vonn és Tiger Woods összejöttek

2013.03.19. | Szerző: Bata Attila
A bulvársajtó már régóta nyílt titokként kezelte, hogy az alpesi síelés női sztárja és a profi golf egyik legjobb versenyzője egy párt alkot. Úgy látszik Lindsey Vonn és Tiger Woods sem akar már semmit sem titokban tartani, saját Facebook oldalaikon egyszerre jelentették be, hogy összetartoznak.
h i r d e t é s
Nagyjából hasonló megfogalmazással, mindketten egyszerre és tömören közölték a tényt. A mai kor szellemének megfelelően saját közösségi média oldalukon jelentették be, hogy együtt járnak. Lindsey Vonn (lánykori nevén Kildow) 2011-ben jelentette be válását szintén síversenyző férjétől Thomas Vonn-tól, de a volt férje nevét megtartotta. Hivatalosan csak idén januárban váltak el egymástól. Vonn közleményében azt írja, „azt hiszem nem volt hétpecsétes titok eddig sem. Igen, együtt járok Tiger Woods-szal. Az elmúlt hónapokban kapcsolatunk jóval több lett barátságnál, aminek én nagyon örülök. Nem is szeretnék erről többet mondani, ahogy életünknek ezt a részét szeretném továbbra is megtartani magunknak, családomnak és közeli barátaimnak."

Tiger Woods 2010-ben igencsak botrányos körülmények között vált el svéd modell feleségétől, akitől két gyermeke van. Woods válása során kiderült, hogy felesége mellett számos barátnője is volt. Az addig a golf világában rendkívül sikeres Woods karrierje is hullámvölgybe került, a korábbi sikerek elmaradtak. Woods mostani bejelentése szerint „eddig remekül alakul a szezon, örülök a győzelmeimnek. Valami más, kellemes dolog is történt velem golfon kívül, találkoztam Lindsey-vel. Lindsey és én már egy ideje barátok vagyunk, de az utóbbi hónapokban nagyon közel kerültünk egymáshoz, és most együtt járunk. Szeretnénk folytatni kapcsolatunkat és megtartani magánéletünket magunknak, mint bármelyik más pár."

Az már látszik, hogy Woods-ra jótékony hatással van a kapcsolat, hiszen egyre jobb a golfpályán. Vonn februárban komoly sérülést szenvedett az ausztriai világbajnokságon, most már valószínűleg igaz, hogy Woods magánrepülőgépével tért haza Amerikába. Műtéte után jelenleg még csak lábadozik, de a hírek szerint a következő szezonra rendbe jöhet, és nem kell kihagynia a 2014-es olimpiát.

2013.03.19. 13:51:36 Eszteván
Egymásra találtak...mindketten depreszióba szenvedtek. S amekorra barom Woods, Lindseyt is fogja csalni.
2013.03.21. 10:55:26 százas
Én is szívesen megcsalnám Lindseyt!
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »