Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nordica síteszt lesz a hétvégén Kreischbergen

2009.03.18.

Nordica síteszt lesz a hétvégén Kreischbergen Március 20-21-22-én a kreischbergi sípályákon NORDICA sítesztet tart a Magyar Síakadémia, amatőr síversennyel egybekötve. Érdeklődni és nevezni a helyszínen lehet a pályák völgyállomása mellett található új 4 csillagos Relax Resort Hotelben.
A versenyen csak NORDICA síléccel lehet indulni! Érdemes tesztelni a 2009/2010 szezon léceit, mivel nagyon értékes ajándékok kerülnek átadásra a dobogón végző indulóknak, mint például síbérlet, 3 napos üdülés a Relax Resort Hotelben, síléc, stb.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők. Kreischbergen nagyszerű hóviszonyok vannak, húsvétig biztosan kitartanak a pályák!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
FerienPark Kreischberg
Családbarát üdülőfalu 2-8 fős faházakkal, valamint apartmanokkal a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 4-500 méterre. Központi wellness részleg medencével, szaunákkal és pihenőteremmel. Félpanzió külön rendelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
6 új 9 fős hütte a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. Kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, mindegyikben kandalló, szauna és jakuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.