Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ProWinter 2019 - a hegyi sportok innovatív vására

2019.03.27. sielok.hu

Idén 19. alkalommal rendezik meg a Prowinter szakkiállítást 2019. április 9-11 között az olaszországi Bolzanoban. A nemzetközi vásár a hegyi sportokkal teljes körűen foglalkozó nemzetközi fórummá vált, továbbra is az alpesi üdülőhelyekre fókuszálva.
Prowinter 2018 - fotó a tavalyi vásárról
Prowinter 2018 - fotó a tavalyi vásárról
A hagyományos, hegyi sportokkal foglalkozó Prowinter szakmai kiállítás téli és nyári termékek és szolgáltatások széles kínálatát kívánja bemutatni a hegyi turizmus és sport szektor képviselőinek. A dél-Tirolban található Bozen (olaszul Bolzano) városa ad otthont minden évben az eseménynek.
Fotó: Marco Parisi
Fotó: Marco Parisi
A 2019-es vásár központi témája a sífelszerelés kölcsönzés lesz. A bolzanoi vásár fontos nemzetközi kontaktbörze cégeknek és magányszemélyeknek egyaránt. A kiállítás látogatása szinte kötelező a szakma nagyjainak, illetve azoknak, akik azzá szeretnének válni!

Izgalmas kezdeményezés a Startup Village, melynek keretében bemutatják és díjazzák a síterepeken alkalmazható legjobb kreatív ötleteket a nyári szánkótól a hókorcsolyáig. Idén 8 ötletgazda cég jutott a döntőbe, ezek: ALPN, BOBSLA, CLIMBSTATION, SNOWBIKE, SNOWFEET, SNOWFOOT, SNOWVISION, SOGGLE. Itt olvashatsz róluk bővebben.

A rendezvény beharangozója
A vásár hivatalos weboldala: www.fierabolzano.it/prowinter/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.