Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Rádió 1 bemutatja: Mastercard Snowattack Fesztivál

2019.07.18. 2019.12.07. MEEX | frissítve: 2019.12.07.

A 2020. január 25. és február 1. között megrendezésre kerülő Mastercard Snowattack Sí, Snowboard - és Zenei Fesztivál idén is várja a téli sportok és fesztiválok kedvelőit Franciaországban, Les Orres városában! A 13. alkalommal megtartott rendezvény 2020-ban a valaha volt legnagyobb létszámmal és vadonatúj programokkal vág neki a síszezonnak.
Snowattack - fent leszel egy hétig!
Snowattack - fent leszel egy hétig!
Akik az egyedi Snowattack élményről gondoskodni fognak: Hajnóczy Soma világbajnok bűvész, Musimbe Dávid Dennis stand up mester és persze a világhírű külföldi és hazai sztárfellépők, mint Alle Farben, Borgore, Gianluca Vacchi, Follow the Flow, Krúbi, BSW, Metzker Viki, Andro, Yamina, Willcox és még sokan mások. Különleges influencer résztvevői is lesznek táborunknak Gyarmati Panka snowboard világbajnok, Nagy Benedek blogger, B. Nagy Réka énekesnő és Kempf Patrik BMX-es személyében.

Partnereink jóvoltából a szórakozást napközben is garantáljuk színes programjaink keretében: lesz Dorko Hegyrefutás, Roar Kidobós, Beachattack Bikinis és Jelmezes Lecsúszás, Monster Ollie Jam és Fundango Big Air Bag is! A programokra történő előzetes regisztrációért kattints: https://snowattack.hu/programok/
Most a Mastercard jóvoltából pedig az utolsó 200 Snowattack csomag novemberi áron érhető el! Ehhez mindössze annyi szükséges, hogy a jelentkezés során a fizetés online vagy a Festival Travel International irodájában is bankkártyával történjen.

Sőt! A Mastercard idén egy igen kivételes lehetőséget kínál fel azoknak, akik kizárólag csúszással és pihenéssel akarják tölteni az idejüket: 50 db Mastercard sícsomag érhető el a készlet erejéig, melynek ára 269 €! Ezek a speciális csomagok a szállást és a síbérletet foglalják magukban, a fesztiválkarszalagot nem, így nem biztosítanak részvételt a programokra, de az újoncok kaphatnak egy kis ízelítőt a napközbeni Snowattack érzésből. A limitált Mastercard csomagok foglalásáért katt: https://snowattack.hu/foglalas/#!/packages/sicsomag-vtf
Ha teljes mértékben szeretnéd kiélvezni a Snowattack adta élményeket csomagjaink (pl. Diákcsomag, Cocoon csomag) személyre szabott alternatívákat nyújtanak a pénztárcabarát megoldásoktól egészen a luxus kategóriáig. Alapösszetételű diákcsomagjaink már 359 €-tól, teljes árú csomagjaink pedig 445 €-tól érhetők el. Az alapárhoz számos kiegészítő szolgáltatás hozzárendelhető, pl. biztosítás, soron kívüli check-in, végtakarítás vagy félpanzió a felsőkategóriás Winter Lounge étteremben.

A rendezvényre a ki- és hazautazás több módon is történhet: Budapest, Debrecen, Szeged és Pécs jelölhető meg indulási pontként buszos utazáshoz, illetve igény (és persze a megfelelő minimum létszám elérése) esetén további városok is. A MEEX buszos partnere a budapesti és egyéb vidéki buszokat biztosító Infinitours és Grand Tours most nagyot emelt a buszos utazás színvonalán! Új buszaik modern felszerelésekkel, pl. USB-porttal, CD és DVD lejátszóval is rendelkeznek. A helyszín természetesen repülővel is megközelíthető Milánóig, ahonnan a szervezőcsapat transzfert biztosít, és persze egyénileg, autóval is.

2020-ban több zenei helyszín is a résztvevők rendelkezésére áll. Nappal a Snowattack Hütte, Roar Terasz és a Monster Lounge gondoskodik a szórakozásról, esténként pedig a Nagyszínpad és a Miller Partyaréna fellépői mellett a Snowfeverben tematikus zenei világgal, a Le Curious Barban pedig Edo Denova vezetésével teremtik meg a partihangulatot.
Akik egy jól megszervezett és évről évre sikeresebb síeléssel szeretnék megszínesíteni a telet, a Snowattack a tökéletes választás!

Jelentkezz Te is mielőbb, hiszen már csak 250 férőhelyünk maradt!

SNOWATTACK. Fent leszel egy hétig!

További részletek a honlapon: https://snowattack.hu
és Facebook oldalukon: www.facebook.com/snowattack

Snowattack 2020
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.