Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe: ingyenes síelés a hétvégén

2019.05.16. Bata Attila

A rossz időjárásnak nemcsak hátrányai vannak, hanem van előnyös oldala is. Például, ha valaki még szeretne egyet síelni valamelyik közelebbi osztrák síterepen és nem akar ezért május közepén gleccserre menni.
Mai webkamera a Kornock pályáról
Mai webkamera a Kornock pályáról
Egymás után jelentik be az alacsonyabban fekvő osztrák síterepek, hogy hétvégére megnyitnak egy pályát jelképesen, ahol ingyen lehet síelni. Hochkar és Dachstein West után most Turracher Höhe kínál rendkívüli élményt, vagyis májusi síelést ezen a magasságon.

A legtöbb helyen a szezonban lehullott hó még jól tartja magát, ahhoz még megfelelő, hogy néhányat lehessen rajta csúszni. A síterepek is megérezték a ritka hóviszonyok nyújtotta marketing lehetőséget, így ingyenes síelést kínálnak a hétvégén.
Mai webkamera: Schafalm Berg, 2050 m
Mai webkamera: Schafalm Berg, 2050 m
Turracher Höhe hagyományosan korán kezdi a szezont és későn zárnak be. Idén a május elsejei ünnepen lehetett síelni utoljára. Az üzemeltetők szerint kb. 40 cm vastagon áll a hó a Kornock pályán, ahol szombaton és vasárnap 8 és 13 óra között lehet síelni.
Mai webkamera: a pálya felső része
Mai webkamera: a pálya felső része
Indulás előtt érdemes megnézni a síterepet az aktuális webkamerán.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Naturchalets Turrach
Új alpesi stílusú, panorámás 3-4 hálószobás luxus apartmanok 1700 méter magasságban a cirbolyafenyők között saját jakuzzival vagy szaunávalTurracher Höhén.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenpark Turracher Höhe
Új hüttefalu Turracher Höhe szívében, 45 db luxus berendezésű faházzal, a legközelebbi sípályáktól 1000-2000 méterre. A 12-16 fős házikók saját pezsgőfürdővel és szaunával felszereltek!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Turracherhof csillagcsillagcsillagcsillag
Pályaszállás Turracher Höhén, közvetlenül a gyerekpályák és liftek mellett. Kétágyas, valamint családi szobáihoz félpanziós ellátás jár. Wellness oázis gőzfürdővel, finn szaunával, fényterápiás szaunával, infrakabinnal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.