Menü ≡

Robert De Niro nem ajánlja Svájcot

2021.06.14.
Igencsak viccesre sikeredett Svájc legújabb országimázs spotja, amelyben szakítanak a szokványos és unalmas üzenettel („Látogass el hozzánk, itt minden szép és jó”), helyette felkérték inkább Robert De Nirót és Roger Federert, hogy mondják el, ők milyennek látják az alpesi országot.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
A reklám úgy kezdődik, hogy az amerikai színész épp egy Svájcról szóló imázsfilmet néz, majd rácsörög a világklasszis teniszezőre, és ingerülten közli vele, hogy egyáltalán nem tetszik neki, amit lát. Ezzel gyakorlatilag visszautasítja Federer meghívását, hogy együtt forgassanak egy – Svájcot népszerűsítő – spotot. Fel is sorolja az indokokat: Svájc túl unalmas, az ő karakteréhez pedig a dráma és a konfliktus passzol.

Federer nem adja fel, elmeséli, hogyan képzelte el a közös reklámfilmjüket: először lesíelnének ők ketten egy hatalmas hegyről, majd egy másik jelenetben siklóernyővel szállnának le egy jellegzetesen svájci legelőre, egyenesen tehenek közé. De a színész újra lepattintja a teniszezőt: „Őszinte leszek. Nem fog menni.” A slusszpoén pedig csak ezután következik. A részletek és a reklámfilm a Coloré.hu cikkében tekinthető meg.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »