Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kiváló befektetési lehetőség Semmeringen

2023.09.25. sielok.hu

Mindössze 65 kilométerre az osztrák-magyar határtól, Semmering gyönyörű, csendes környezetében eladó a Golfhaus Geiger-ben egy földszinti kertkapcsolatos lakás.
Az ingatlan a Semmering - Hirschenkogel sípályáktól és felvonóktól, boltoktól, éttermektől, kávézóktól mindössze 4 perc autózásra (3200 méterre) található.

A lakás 37 nm-es, nappali + 1 hálószobából áll, valamint felszíni parkoló tartozik hozzá.

A kastélyszálló jellegű épület Európa legmagasabban fekvő golfpályájától pár száz méterre található. A ház régen a golfozók szállodája volt és ezt alakítottak át magánlakásokká. Az épületnek hatalmas parkja van, amiben egy szemet gyönyörködtető tó is található. A környék télen a síelők paradicsoma, tavasztól őszig túrázók, bringások kedvenc területe. A hely nem csak téli, hanem nyári kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas.

A lakás elosztása kiváló, a bejárati ajtón belépve egy kis konyhában találjuk magunkat (6 nm), ahonnan nyílik a nappali (14 nm), onnan a fürdőszoba (4 nm), valamint a nagyméretű hálószoba (13,3 nm). A lakás egyedi elektromos fűtésű, a fürdőszobában villanybojler szolgáltatja a melegvizet. A fürdőszobában egy két személyes gőz-zuhanykabint építettek be. A lakásban gépesített konyhabútor található.
Az épületben egy közös használatú sí- és szánkó tároló helyiség is van. A lakás közös költsége 100 euró/hó vízdíjjal együtt.
Mivel egyre népszerűbb a nyári turizmus is, ezért egy kiváló befektetési lehetőség. 4 főnek kényelmes szállást biztosít a lakás. A házban több magyar tulajdonos is van.

Irányár: 109.000 euró

A Golfhaus Geiger címe: Semmering 133, 2680 Semmering-Kurort, Ausztria

Kapcsolat:
Dezső Imre
E-mail: dezsoimre@hotmail.com
Telefon: +36 20 993 1441
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.