Menü ≡

Sportcélokra alkalmas telek eladó Neszmély külterületén

2021.08.29. | Szerző: (x)
Sítanpálya, kalandpark vagy sporttábor létesítésére alkalmas nagy méretű telek eladó Neszmélyben, Dunára néző lejtővel, a Hilltop borászat közelében.
Kiválóan alkalmas nyári sítanpálya, illetve tábor, kalandpark vagy lézerharcpálya létesítésére. A Duna, a Gerecsei Tájvédelmi körzet és a Neszmélyi Arborétum közelsége alkalmat ad más sportokkal vagy szabadidős tevékenységekkel való együttműködésre, például túrázás, evezés, lovaglás vagy pecázás. Jó színterévé válhat csapatépítő játékoknak is.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A telek három részből áll. Az alsó rész (kb. a fele) kevésbé meredek, nagy növényektől mentes. A teraszos kiképzés az idők folyamán szelíd bukkanókká erodált, ez adta az ötletet a sítanpályához.
A telek középső részén egy kb. 20 m2-es pince található, felette vízszintes terület, rajta egy 30 m2-es faház áll, mely lépcsőn közelíthető meg.
A felső egyharmad telek erősen meredek, sűrű erdei növényzettel borítva. Kalandpark vagy lézerharcpálya ideális helyszíne, viszont sípálya kialakításhoz a növényzet megritkítása szükséges.
A telek Neszmély külterületén a Fecske utcában található, mérete 3791 m2 kerítéssel körbe kerítve, áramszolgáltatással, kúttal és vezetékes vízzel ellátva.
Ára 6,5 millió Ft.

Ha beindította a fantáziáját a lehetőség, keresse Hermann Adélt a +36 30 954 78 75 telefonszámon, vagy az lhvonal@gmail.com levelezési címen.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknekUtasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »