Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

eDm készítői útmutató partnereinknek

2013.01.15.
Korábban a partnereknek nem volt lehetőségük letesztelni az eDM kiküldését, ehhez minden alkalommal a szerkesztőséggel kellett egyeztetni. Ez megváltozott, mostantól lehetőség van arra, hogy a partner feltöltse az elkészült hírlevelet a sielok.hu-ra, és teszt emailek segítségével ellenőrizze, hogy megfelel-e a kiküldés az igényeinek. Tetszőleges számú módosítást végrehajthat a hírlevélen, ehhez nem kell egyeztetni a sielok.hu szerkesztőivel. Elég csak utolsó lépésként értesíteni a szerkesztőséget, hogy az elkészült, már tesztelt és jóváhagyott eDM-et kiküldhetik.

Fontos: mostantól a hírlevelet nem emailben kérjük, hanem a rendszerbe feltöltve, és ott tesztelve.
Az eDM teszteléshez speciális jogosultságra van szükség. Fordulj a sielok.hu szerkesztőségéhez a részletekért
Hacsak nincs különleges megállapodás a sielok.hu és a partnerünk közt, minden esetben az alábbi módon kérjük az eDM hírlevél előkészítését:

Az eDM készítője lehetőség szerint a saját szerverén készítse el a html hírlevelet, az legyen a szerveren megtekinthető, tesztelhető, a linkek az esetleges mérőkódokkal legyenek elkészítve és tesztelve. A kiküldendő html kódban legyen link erre a verzióra, hogy amennyiben a levélolvasó kliens nem tudja megjeleníteni a html levelet, erre kattintva a böngészőben megtekinthesse. A levélben csak a html kód kerül kiküldésre, a képek nem. A képek abszolút hivatkozással kerüljenek beépítésre, tehát nem
<img src='kep.gif'>
hanem
<img src='http://www.valamilyendomain.hu/kep.gif'>

A tesztelés folyamata során a szövegeket, képeket, linkeket, mérőkódokat az elkészült html fájlon teszteljék, mielőtt nekünk továbbítják.

További részletek a hírlevéllel kapcsolatosan:
  • A kreatívot kérjük a kiküldési időpont előtt legalább 3 munkanappal a kijelölt kapcsolattartónak eljuttatni. Kérjük a pontos tesztelés és kiküldés érdekében a határidők betartását.
  • Méret: max. 200 kB képekkel együtt
  • A css stílusokat minden esetben a HTML-ben kell elhelyezni (inline), nem külön stylesheet fájlba. CSS-ből csakis a minimálisat alkalmazzuk (betűtípus, betűvastagság, betűméret, szín, szélesség, keret, háttérszín), azt is inline stílusban.
  • Karakterkódolás: iso-8859-2, vagy ha ez gondot okoz, akkor utf-8.
  • A perszonalizációt a hírlevél nem támogatja, nem lehet személyes megszólítást alkalmazni.
  • eDM esetén a teljes html kód a partnertől érkezik, így mérőkódot is a partnernek kell beépíteni, amennyiben erre szükség van.
  • Javasolt szélesség 550 pixel.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 118 vendég és 15 regisztrált felhasználó látogatja.