Menü ≡

Síelj Nassfelden kedvezményes síbérlettel!

2019.12.11. | Szerző: (x)
December 6-án tökéletes hóval startolt az idei síszezon Nassfelden: 110 km sípálya, modern sífelvonók, 420 hóágyú, tökéletesen karbantartott, széles sípályák kezdőknek és haladóknak, mind ez Budapesttől mindössze 560 km-re.
Nassfeld: 110 km sípálya, modern sífelvonók
Jó hír, hogy Nassfeld síbérlet árai alig emelkedtek a tavalyi szezonhoz képest (sőt, a diák bérlet ára még helyenként 1 euróval kedvezőbb is lett 😊).

Ne feledd: Nassfelden a sípályák 95%-a hóbiztos magasságban, 1300-2000 méter között található, és az átlag feletti napsütéses óráknak köszönhetően itt síelhetsz a legnagyobb eséllyel gyönyörű napsütésben Ausztriában!

Nassfeld síbérlet árait a napijegyektől a többnapos és csoportos bérleteken át a szezonbérletekig itt találod. A kedvezményes síbérlet árakért olvass tovább!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Már van foglalásod Nassfeldre?

Nassfeld magyarországi információs irodájában – az elmúlt évekhez hasonlóan – kedvezményes áron veheted meg síbérletedet Nassfeld sípályáira.
Ne feledd, az irodát idéntől új helyen találod: 1092 Budapest, Ráday utca 42-44. 3/302.

Mennyibe kerül a síbérlet?

Nassfeld kedvezményesen vásárolható aktuális síbérlet árait ide kattintva találod!
Az ártáblázat alatt a kiválasztott síbérletek kedvezményes árát a kalkulátorral gyorsan kiszámolhatod és kedvezményes síbérleted azonnal meg is rendelheted!

Mennyi a kedvezmény?

A kedvezmény mértéke minden többnapos bérletre egységesen -5%, ami egy főszezoni 6 napos felnőtt síbérlet esetében 12,55 Euro (ennyiből már ebédelhetsz egyet a sípályán vagy megspórolod az autópálya matrica árát), egy 4 fős család (2 felnőtt + 2 gyerek) 5 napos síelése esetén pedig 55,80 Euro (azaz megtakarítod kb. egy tank benzin árát).
Figyelj, hogy a kedvezmény legkésőbb indulás előtt 10 nappal történő megrendelés esetén érvényes!

Most tervezed nassfeldi síelésed?

Nassfelden több, kedvezményes síbérletet tartalmazó csomagajánlat közül is választhatsz:
A legjobb Neked való nassfeldi síajánlatot keresed? Kollégáink magyar nyelven örömmel segítenek Neked ajánlatokkal, foglalással és minden más Nassfeldet érintő kérdéssel kapcsolatban. Hívd magyar irodánkat a 06-1-329-6355 telefonszámon vagy írj emailt a magyar@nassfeld.at email címre.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó utazási irodák:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »