Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK

Három új túratérkép Wallisról

2010.05.19.
Három új túratérkép Wallisról Új svájci túratérképek jelentek meg. Összesen 96 különböző nehézségi fokú, a Rhône-gleccser és a Genfi-tó között található túraútvonalat foglalnak magukban. A térképek a Wallis Tourismus és a Wallisi Túraútvonalak Egyesülete, a VALRANDO közös kiadásában jelentek meg.
h i r d e t é s

Túrázás az öntözőcsatornák mentén

A több száz éves vízvezetékek, amelyek a gleccser kristálytiszta vizét a wallisi parasztgazdák földjeire vezették, az Alpok leglátványosabb építészeti remekművei közé tartoznak. A mind a mai napig működő és használt öntözőcsatornák hossza eléri az 1800 kilométert. A vízvezetékek mentén tett kirándulás egyedülálló bepillantást enged a különleges wallisi kultúrtájba. A „Túrázás az öntözőcsatornák mentén” című térkép hasznos háttér-információkat és praktikus tippeket ad a Felső- és Alsó-Wallisban vezető 23 túrához.

Kirándulások Wallisban

47 négyezres csúcs, két nyelv, mediterrán klíma a völgyben és az örök jég birodalma az alpesi hegycsúcsokon, évezredes kultúra és kulináris finomságok: Wallis igazi természeti gyöngyszem, az élmények egyedülálló tárháza, amely számtalan lélegzetelállító és érdekes panorámautat és magaslati túraútvonalat kínál a természetbarátoknak. A „Kirándulások Wallisban” című térkép átfogó képet ad az alpesi kanton legszebb túraösvényeiről és értékes információkkal szolgál összesen 46 túráról.

Túrázás Wallisban

Hogyan is ismerhetnénk meg jobban Wallis változatos természeti környezetét és számtalan arcát, mint egy a varázslatos hegyek között tett egy- vagy többnapos túrázások alkalmával? A „Túrázás Wallisban” című túratérkép ehhez kínál nagyszerű tippeket és válogatott túraútvonalakat. Összesen 27 hegyi túra szerepel a kiadványban a nehézségi fok pontos megjelölésével – a közepesen edzettektől a tapasztalt hegymászókig. Így minden túra feledhetetlen élmény lehet. Mindhárom térkép ingyenesen megrendelhető a Wallis Tourismusnál a 0041 27 327 35 70-es telefonszámon vagy az info@valais.ch e-mail címen.

További információk: www.wallistourismus.ch

vagy

Schweiz Tourismus Wien
A-1040 Wien, Schwindgasse 20
Tel.: +43 / 1 / 513 26 40, Fax: +43 / 1 / 513 26 40 19
E-Mail: elisabeth.sommer@switzerland.com
Web: www.MySwitzerland.com
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 35 vendég és 3 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet