Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvező síelés az egész családnak

2022.12.01. skisport.com

Nyolc osztrák családi síterep, valamint a dél-tiroli Schnalstal gleccser összefogásával jött létre a skisport.com, amely szülőkre és gyermekekre szabott speciális csomagajánlatokat kínál kifejezetten családok részére.

Kedvező árú síbérlet Ausztriában

A kilenc síterep mindegyike kiváló úticél családok részére. Ezért kínálnak a skisport.com régiói speciális, szülőkre és gyermekekre szabott csomagajánlatokat - a hóbiztos, alsó-ausztriai Lackenhof am Ötscher és Hochkar síterepektől Felső-Ausztria top desztinációiig, mint HinterstoderWurzeralm, Almtal-Bergbahnen/Kasberg és Hochficht, vagy HochKössen és a mesebeli Heiligenblut am Großglockner. A Schnalstal gleccser pedig szeptembertől egészen május elejéig nyújtja a téli sportok élményét lélegzetelállító kilátással az Ötztal-Alpokra.
A 2022/23-as téli szezonban is egy exkluzív pénzvisszatérítési lehetőséget kínálnak síbérleteikre a síterepek pandémia esetére! További információk a visszatérítésről ezen a linken.

A SunnyCard: egy kártya, ami 9 sícentrumban, összesen 260 kilométernyi sípályára biztosít síélményeket egész télen át

Ideális választás a sokat síelők számára! Azon családok, akik a téli szünetet, valamint további hetet síeléssel töltenének el, azok részére a SunnyCard a legjobb választás. Ezzel a szezonkártyával a család egész télen, az összes SunnyCard síközpontban korlátozások nélkül, kedvező áron síelhet.

Hochkar

Alsó-Ausztria legmagasabban fekvő síterepe legendás hóbiztosságáról ismert. Csupán 150 km-re Bécstől, Hochkar 8 modern síliftjével, 19 pályakilométerével, Snowtrail Route99 pályájával, gyönyörű vidékével és Alsó-Ausztria egyik legkülönlegesebb panorámájával várja a síelőket.
Hochkar az alpesi téli sportolók és világkupa versenyzők hazája a Keleti-Alpokban, olyan sztárokkal, mint Thomas Sykora, Andreas Buder, Kathrin Zettel és Katharina Gallhuber. Emellett a síterep Alsó-Ausztria egyedüli freeride arénája is. A síelés fáradalmait pedig számos hüttében pihenhetik ki a vendégek.
Hochkar honlapja
Hochkar - Fotó: Ludwig Fahrnberger
Hochkar - Fotó: Ludwig Fahrnberger

Lackenhof am Ötscher

Lackenhof am Ötscher változatos síterepe, kereken 140 km-re Bécstől, a családok kedvence. A legkisebbeket a Sunny Kids Park segíti új varázsszőnyegével, a nagyobbakat 6 sílift és 19 kilométernyi tökéletesen előkészített pálya várja, ahol kezdők és profik szintén megtalálják a kedvenc pályájukat. A hangulatos alpesi hüttékből és regionális kulináris finomságokból sincs hiány a síterepen.
Ötscher honlapja
Lackenhof-Ötscher
Lackenhof-Ötscher

Hochficht

Hochficht sírégió varázslatos téli vidékével Ausztria, Németország és Csehország hármas határánál található. A "Három-hegy síhinta" jól megközelíthető, tökéletes infrastruktúrája szintén megkönnyíti a síelést vendégeinek: rövid utak a parkolótól a sípályákig, állítható magasságú liftbeszállás, új 10 üléses kabinos felvonó, új gyermekbirodalom közvetlenül a síaréna mellett, változatos pályák 20 pályakilométeren, Funpark és sebességmérős pálya. Hochfichten 9 sílift, kb. 20 km sípálya és 3 km síút áll a vendégek rendelkezésére.
Hochficht honlapja
Hochficht - Fotó: Moritz Ablinger
Hochficht - Fotó: Moritz Ablinger

Kasberg

Felső-Ausztria közepén, a Salzkammergut régió szívében, Grünauban fekszik a családbarát Kasberg síterep, kezdők és haladók kedvence 10 lifttel, 23 km-nyi sípályával, Funparkkal, autentikus hüttékkel, gyermek síarénájával, 3 varázsszőnyegével és Bruno Kasbär kabalafigurájával. A családokat és iskolásokat megannyi attrakció várja: a kezdőbarát sípályák és remek ajánlatok felejthetetlenné teszik a sínapot. Azokat, akik a szabadságukat nyugalomban szeretnék eltölteni, 3 különböző hótalpas túraútvonal várja (könnyű és közepes nehézségben), valamint egy téli kirándulóút Sonnalmtól Hochberghausig, mesés téli környezetben.
Kasberg honlapja
Kasberg | Fotó: Reinhold Lang
Kasberg | Fotó: Reinhold Lang

Hinterstoder és Wurzeralm

A Hinterstoder-Wurzeralm sírégió a lélegzetelállító "Totes Gebirge" kulisszáinál illetve a "Warschenecksnél" terül el, a Pyhrn autópályán és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.

Újdonság a 2022/23-as téli szezonban az új, "Hössbahn" 10 fős kis kabinos lift!

Az új "Hössbahn" 10 fős kabinjaival szerelt sílift óránként összesen 3.200 fő szállítására képes: ezzel gyakorlatilag 50%-kal megnőtt a kapacitása, a várakozási idő pedig lényegesen lecsökkent. A szintén új alsó állomás közvetlenül a nagy parkoló mellé lett felépítve, így a vendégek a liftet gyorsabban és kényelmesebben érhetik el. Szintén újdonság, hogy a síléc tartó nem a kabin külsején, hanem a belsejében kapott helyet, így ezzel is időt lehet spórolni.
A 2.606 méteres távolságot és 811 méteres szintkülönbséget mindössze 6,5 perc alatt teszi meg az új lift! Az új felvonó fontos lépést jelent az új követelmények teljesítésében és azt is garantálja, hogy Hinterstoder az elkövetkező évtizedekben is vonzó maradjon a turisták számára. Az átadást a 2022-es év végére, a karácsonyi ünnepek kezdetére tervezik.

Hinterstoderben található az egyetlen világbajnok síterület Felső-Ausztriában, ami eléri a 2.000 m-es tengerszint feletti magasságot, így különösen hóbiztos pályákat kínál, 40 km-nyi sípálya rendszerében.
A sportos síelők elegendő kihívást találhatnak maguknak a Hannes-Trinkl világbajnok pályától kezdve a 70%-os meredekségű Inferno pályán át egészen a "Höss Totale" 1400 méteres szintkülönbségű, 7,4 km hosszú pályájáig. Emellett a családok számára is kellő változatosságot rejteget a pályarendszer sok kék pályájával, valamint a legújabb, Felső-Ausztria legnagyobb, 16.500 m2-es gyermekvilágával.

Az ALPRIMA aparthotel remek szálláslehetőséget biztosít családok és a téli sport rajongói számára. Felső-Ausztriában ez a szállástípus 4 épületben, összesen 330 ágyas befogadóképességével egyedülálló. Kényelmes felszereltség saját konyhával és portaszolgálattal, valamint minden, ami egy tökéletes önellátó pihenéshez szükséges!

Wurzeralm 22 km-nyi sípálya rendszere csodálatos hegyi panorámát és pihentető síélményeket nyújt. Új, modern siklók szállítják utasaikat rövid idő alatt a Wurzeralm hegyállomásra, ahol a Sunny Kids Park, meseszép lesiklópályák és hangulatos hütték várják a síelőket.
Hinterstoder/Wurzeralm honlapja
Wurzeralm - Fotó: Moritz Ablinger
Wurzeralm - Fotó: Moritz Ablinger

HochKössen

HochKössen Tirol egyik leghóbiztosabb régiójában, a Kaiserwinkl-ben található. Itt terül el az "Action Hill" legjobban kezelt pályáival, minden tudásszintnek megfelelően, a Sunny Kids Park a legkisebbek örömére, valamint különleges gasztronómiai kínálat a Kaisergebirge páratlan panorámájával fűszerezve.
Bajorország felől érkezve Kössen különösen szerencsés helyen fekszik földrajzilag, az Oberaudorf autópályáról útdíj mentesen elérhető. A hochkösseni verseny- és gyakorlópályán professzionális oktatásban részesülnek a versenysport szerelmesei. Összesen 11 sílift és 22 pályakilométer áll rendelkezésre 51 hektárnyi sípálya területen.
Kössen honlapja
Hochkössen | Fotó: Bernard
Hochkössen | Fotó: Bernard

Grossglockner/Heiligenblut

Ismerje meg a Großglockner vidékét a legimpozánsabb oldaláról! Végeláthatatlan panoráma, fantasztikus pályák magasan a tengerszint felett, örökre meghatározó élmények!
A nagyrészt déli fekvésű, napos lejtők a Heiligenblut am Grossglockner régióban 12 lifttel, 55 km-nyi pályakilométerrel, 1.500 hektárnyi freeride arénával és kijelölt síutakkal csábítják a téli sportok ambiciózus szerelmeseit.
A síterep magasságának és a modern hóágyú rendszernek köszönhetően a hóbiztosság tavaszig garantált. Élvezze az egyedülálló panorámát Ausztria legmagasabb hegyén, a Großglockneren (3.798 m) és további 40 háromezresen! Modern éttermek és autentikus síhütték várják az éhes vendégeket, amik hozzájárulnak egy felejthetetlen téli üdüléshez.
A Grossglockner PlusCarddal ráadásul tapasztalt idegenvezetők segítségével az 55 kilométeres pályarendszeren felül, tovább bővíthetjük sportélményeinket!
Grossglockner/Heiligenblut honlapja

Schnalstal gleccser / Dél-Tirol

3.212 méteres csúcspontú gleccsersíterep az aktív vendégek részére mindazt nyújtja, ami egy tökéletes alpesi vakációhoz csak szükséges lehet: a változatos pályarendszertől kezdve a remek családi ajánlatokon és elsőosztályú szálláshelyeken át egészen a tradicionális helyi gasztronómiáig. A völgyállomástól mindössze 6 perc alatt jutnak fel a vendégek a gyors kabinos lift segítségével. Ott, ahol a különböző nemzetek válogatottjai gyakorlatoznak, mi is hódolhatunk a síelés élményének mindenféle nehézségben, melyek közül a 8 km hosszú "Schmuggler" lesiklópálya kiemelkedő.
Schnalstal honlapja

További, részletes információk a SunnyCard sírégióról:

skisport.com

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.