Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mikor kezdődik a síszezon az osztrák síterepeken?

2022.09.05. 2022.10.12. sielok.hu | frissítve: 2022.10.12.

Közeleg a síszezon, készülődnek a síterepek üzemeltetői! Ausztriában Hintertux után Sölden nyitott ki szeptember 23-án egy pályával, a többi tiroli gleccsersíterep október elején nyitotta meg kapuit.
Kaprun így nézett ki október 4-én | Fotó: Stánicz Balázs
Kaprun így nézett ki október 4-én | Fotó: Stánicz Balázs
Október 7-én kezdi meg a téli üzemet a Kaprun közeli Kitzsteinhorn-gleccser, mely sok magyar síelő kedvenc úti célja, besízőtáborok helyszíne. A Mölltal-gleccser október 28-ára tervezi a megnyitó napját.

November 17-én indulnak a liftek Obergurgl-Hochgurgl síterepén és azt követi majd 19-én Kitzbühel. Megfelelő időjárási körülmények esetén november második felében elindulhat a szezon Ischgl, Obertauern, Flachau, Zauchensee, Axamer Lizum és Silvretta Montafon síterepén.

December 2-től rengeteg síterep tervezi a nyitást, ld. az alábbi linken lévő táblázatot. A magyar síelők körében legnépszerűbb síterep, Kreischberg, valamint a Turracher Höhe 2022. december 8-án, csütörtökön kezdi meg a síszezont.

Az összes tervezett nyitódátumot tartalmazó táblázathoz kattints ide!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.