Téli élményekkel várja vendégeit a NATUREL HOTELS & RESORTS

2022.11.14. (x)

Megérkezni, feltöltődni és ellazulni – egy téli üdülés alkalmával pont erre vágyunk. A Faaker-See melletti Schönleitn üdülőfaluban és Gerlitzen Alpén található Die KANZLERIN hegyi apartmanszállóban minden évszakban tökéletes kikapcsolódásban lehet részünk. Síelés a hegyen a családdal vagy téli üdülés a sípályáktól távolabb: a Naturel Hotels & Resorts szálláshelyeken mindkettő lehetséges.
A Bergresort DIE KANZLERIN látképe télen és nyáron, a gerlitzeni sípályákkal | Fotó: Michael Stabentheiner

Hegyi apartmanszálló a Gerlitzen Alpén

A nemrégiben modernizált hegyi szálloda és apartmanszálló, a Die KANZLERIN ideális választás a gyermekes családoknak. A modern apartmanok 1-2 hálószobával, teljesen felszerelt konyhával és tágas erkéllyel rendelkeznek. A szálláshely közvetlenül a sípálya mellett található így a téli szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált. Az üdülés élményét változatos kulináris kínálat, nagyszerű programok, a BIBI gyermekvilág, valamint a fedett medencével és különböző szaunákkal rendelkező Naturel SPA teszi teljessé.
Bergresort die Kanzlerin - Gerlitzen Alpe

Dorf SCHÖNLEITN üdülőfalu a Faaker-See-nél

A természetes anyagokkal, sok fával és világos színekkel kialakított apartmanokban és lakosztályokban karintiai hangulat fogadja a vendégeket. A lakrészek 35 és 75 m2 közötti alapterületűek, tágas teret biztosítanak akár 6 fő részére 1-2 hálószobával, hangulatos nappalival és konyhával.
Schönleitn apartman | Kép: Heldentheater
A SCHÖNLEITN üdülőfalu étterme a karintiai konyha szezonális fogásaival várja a vendégeket. A szálláshelyen igényelhető reggeli vagy félpanziós ellátás, de rugalmasan választható az önellátás is. Innen indulva, a Nature vendégprogram keretében felfedezhetjük a Faaker-tó környéki téli tájat egy téli hótalpas túrán. A Naturel Hotels & Resorts szálláshelyeken töltött üdülés egyedi és személyre szabott, pont amit egy jól sikerült téli üdüléstől elvárunk.
A Dorf Schönleitn üdülőfalu télen | Kép: Adrian Hipp
További információ:
Naturel Hotels & Resorts
Kärnten I Faaker See I Gerlitzen Alpe
info@naturelhotels.com I +43 50 2384
www.naturelhotels.com

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.