Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: a PARK SNOW vendégkártya előnyei

2012.02.02. 2015.01.05. | frissítve: 2015.01.05.

Donovaly: a PARK SNOW vendégkártya előnyei A PARK SNOW vendégkártyát akkor kapnak a vendégek, ha szállást foglalnak bármelyik partner szállodában Donovalyn és környékén.
A kártya előnyei:
  • kedvezmények 3 és 6 napos síbérletre a PARK SNOW Donovalyn
  • kedvezmények síkölcsönzőkben, síiskolákban, élményfürdőkben
  • további kedvezmények a www.parksnow.sk weboldalon.
Hogyan lehet beszerezni a PARK SNOW Cardot?
A kedvezményekre jogosító vendégkártyát síközpontunkba való érkezése előtt a szállásadónál rendelheti meg, melyet a recepción, vagy az infócentrumban vehet át. A kártya összege 2,20 EUR (Áfával együtt). A vendégkártya igénylés feltétele, hogy minimum 2 éjszakára foglaljon szállást partnereinknél. Természetesen, minden vendég (6 éves kortól) megkapja a saját kártyáját, így mindenki élvezheti a kártyával járó kedvezményeket! Minden Donovaly Park Snow szezonbérletet vásárló vendég automatikusan megkapja a vendégkártyát. Továbbá a kártyát bárki megvásárolhatja az infócentrumban 3,90 Euróért (Áfával együtt).

Hogyan működik a PARK SNOW Card vendégkártya?
Egyszerűen! Csak vigyék magukkal kártyájukat és igazolják vele magukat partnereinknél, majd élvezzék ki a vele járó kedvezményeket! Minden PARK SNOW CARD elfogadóhely matricával van ellátva, ezenkívül az elfogadóhelyek listája megtekinthető a www.parksnow.sk weboldalon.

További információk: a www.parksnow.sk
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.