Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Viselj sisakhuzatot, hogy egyedi légy a sípályán!

2020.12.14. (x) szponzorált cikk

Szereted a száguldást, az izgalmakat, a havas pályákat, a meredek lejtőket, a veszélyes hegyi bicikli utakat? De unod már az egyforma, lélektelen bukósisakokat, amivel nem tudod kifejezni igazi egyéniségedet? Használj sisakhuzatot és tedd színessé a sízést, biciklizést!

Ne legyen unalmas a sisakod!

Vannak olyan dolgok, amik elengedhetetlenek tested épségének megőrzéséhez. De ez nem jelenti azt, hogy unalmasnak is kell lenniük! A bukósisak abszolút szükséges, a legkisebb gyerekektől, az idősebb korosztályig mindenkinek, akár síel, snowboardozik, akár a biciklizés valamelyik műfaját űzi, akár éppen most tanulja valamelyiket! Hordani persze senki sem szereti és nemcsak azért mert vagy szűk, vagy lötyög, hanem azért sem mert mindenki ugyanúgy néz ki benne. De most itt van a sisakhuzat, amellyel végre kitűnhetsz a szürke átlagból!

Milyen állattá változnál át szívesen?

Varázsold a legkülönbözőbb állatokat most a sisakodra egy színes sisakhuzat segítségével. A sisakhuzat rugalmas anyagának köszönhetően bármelyik sisakra ráhúzható, Neked csak ki kell választanod, hogy milyen színűt szeretnél: pirosat, zöldet, sárgát, vagy éppen kéket.
A magas minőségű, rugalmas pamut/műszál anyagból, kiváló tamponnyomott technológiával és valódi kézimunkával készült sisakhuzat hátulján nyílás is található, a síszemüveg vagy kerékpáros lámpa beakasztásához.
Tedd színessé életed síelés, biciklizés közben is, vedd meg magadnak, gyerekeidnek, barátaidnak, vagy akár egy egész csapatnak az Evercover Sisakhuzatot, így aztán már messziről felismerhetitek egymást, akármilyen terepen sportoltok is!

A 2020/21-es szezon újdonsága: vicces arcmaszkok

A textil arcmaszkokkal rúzsos szájat, körszakállt, csókot, afroamerikai ábrázatot vagy fogszabályzót varázsolhatsz magadnak, és ezzel együtt mosolyt a barátaid és idegenek arcára, amikor megpillantanak a pályán vagy a felvonón. Az állatos maszkok segítségével pedig belebújhatsz kedvenc állatod bőrébe. Nézz szét az aktuális maszkok között és válaszd ki az egyéniségedhez illőt. Egy ilyen élethű arcmaszk karácsonyi ajándéknak is telitalálat lehet, ráadásul hasznos is, hiszen covid idején sok síterepen kötelező az arcmaszk használata.
Három az egyben: síkendő, hajpánt, nyaksál
Három az egyben: síkendő, hajpánt, nyaksál
Bővebb infó és rendelés: sisakhuzat.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.