Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Síparadicsom Klub Szentendre

Síparadicsom Klub Szentendre
Profil:műanyagpálya / sífelvonó / kölcsönző / táborok
Oktat:alpesi sí / snowboard / nordic walking
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó / versenyző
Nyelv:magyar / angol
Cím:2000 Szentendre, Ady E. 58/B (11-es főút)
Telefon:06304854167
Síparadicsom Klub Szentendre
A Síparadicsom Klub a szabadidő hasznos eltöltésére kínál lehetőségeket a hüvősebb hónapjainkban is. Célunk, hogy minél több gyermeket és felnőttet bevezessünk a téli sportok gyönyörűségeibe. Sítúráink és táboraink során nem csak a biztonságra és az oktatásra feketetünk nagy hangsúlyt, hanem olyan egyedi szórakoztató, aktív programokat kínálnuk, melyeket a későbbiekben is hasznosítani tudnak akár szűk családi vagy baráti körben is.

Célunk, hogy aki benevez valamely túránkra, maximális kiszolgálásunk élvezése mellett olyan élményekben részelsüljön, melyet társaival együtt az évek múltán is fel fognak emlegetni. Első számú szempont mind a szervezésnél, mind az oktatásnál a biztonság. Álláspontunk szerint ugyanis, csakis megfelelő háttér mellett lehet igazán jó munkát végezni és csak erre alapozva tudunk igazán kikapcsolódni. Másodsorban az egyénre koncentrálunk. Mindenki más, mindenki egy egyéniség, mindenki mást hoz magával tudásban, akaratban és célokban is. Ezért minden esetben mi alkalmazkodunk a tanítványainkhoz. Fontos, hogy nincsenek kötelezettségek, nincsen minimális cél. Csak egy, hogy jól érezze magát. Ezért állíthatjuk azt, hogy legrugalmasabb és legötletesebb túrák között vannak síútjaink.

Nicsenek korhatárok, nincsenek szinthatárok. Egészen 3 éves kortól fogadjuk és ajánljuk a részvételt. Oktatóink felkészültsége okán kezdőtől egészen a haladó szintig vállalunk oktatást. Nem csak felkészültek, de igen sokoldalúak is vagyunk, melybe már síútajánlatainknál is betekintést nyerhettek. Célunk, hogy kiszolgáljunk mindenkit, akik egy kis havas programra adnák a fejüket!

KLUB ÉLET: Klub életet erősítve igyekszünk minél változatosabb programokat, túrákat szervezni a melegebb hónapokban is, így a lejtő szerelmeseinek a nyári pillanatokban is lehetőséget biztosítunk az aktív kikapcsodásra, feltöltődésre. Klubtagjainknak egész évben kedvezményes áron biztosítjuk a programjainkon és a túráinkon a részvételt, valamit az új tagoknak egy kisebb ajándékkal is kedveskedünk. Bárki csatlakozhat aki szeretne egy valóban vidám és jókedvű csapathoz csatlakozni a regisztráció feliratra kattintva a jobb felső sarokban. Célunk, hogy olyan közösség jöjjön létre, ahol mindenki megtalálja a számításait és mindenkinek számít a szava, így minden hónapban lehetőséget biztosítunk szavazásra, ahol a következő programokról, lehetőségkről tudtok dönteni mint a Síparadicsom Klub tagja, a lejtők szerelmesei:)

Bővebb infó: http://www.siparadicsom.si/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »