Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

villamoska által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
villamoska
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2008.10.31. 12:51
Sziasztok! Én is az iránt érdeklődnék, hogy milyenek általában a hóviszonyok március végén? Eddig nem nézegettem Olaszországi utakat, ezért nem tudom az előző évek tapasztalatát.
Aki tud valamit, kérem írjon!
villamoska
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2008.03.19. 14:39
Sziasztok!!! Volt vki mostanában BKK-ban? Mi szombaton indulunk, jó nagy csapattal, reméljük, hogy lesz hó. A hó előrejelzés mindig havazást ír, de BKK honlapján az utolsó havazás időpontja március 4. :( Most mi az igazság??? Nyugtasson meg vki, hogy baromi jót forunk tudni sielni a következő héte.
villamoska
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2008.03.07. 17:29
KÖszönöm neked is a választ! Bár eléggé elkeserített. Mert BKK-ről köztudott, hogy mindig ott van alegkevesebb hó. És abban bíztunk, hogy ha ott nem is lesz, akkor az összes többi síterep egyikén biztos. De ha nem érvényes a bérlet... :(
Ha esetleg megtalálnád azt a szórólapot, légyszi írd meg, mert bosszant ez a bizonytalanság. Mert az ut. irodában először azt írták (mégpedig elvileg úgy, hoyg megkérdezték a kinti szállásadót) hogy midnenhova érvényes és síelhetünk kifulladásig. És ezt az osztrák írta. De a BKK honlap mást ír. Na mindegy. MAjd lesz vmi.
Maximum fizethetünk a többi pályáért, ha BKK reménytelen.
villamoska
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2008.03.07. 17:00
Igen! Ebből is próbáltam már következtetni. Mert néztem a síbérletárakat és én is úgy értelmeztem, hogy Bad Kleinkirchheimben csak olyan bérletet lehet kapni (top ski karnten gold), ami máshova is jó és nincsen csak oda szóló olcsóbb bérlet.
De mivel még az utazási iroda sem tud biztosat meg a bad kleinkirchheim honlapon is ezt irják ("The offer SkiSpaWeeks from 2008 entitles all guests of a SkiSpaWeeks member company to ski for free on all lifts and ropeways in Bad Kleinkirchheim.") ezért vagyok bizonytalan. Azért köszönöm a választ és ha még van olyan, aki már síelt ebben az időszakban így "ingyen", akkor ő is írjon. KÖszi!



"The offer SkiSpaWeeks from 2008 entitles all guests of a SkiSpaWeeks member company to ski for free on all lifts and ropeways in Bad Kleinkirchheim."
villamoska
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2008.03.07. 16:26
Sziasztok!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem, bízom benne, hogy valaki tud segíteni. Március 22-től megyünk síelni Bad Kleinkirchheim-be, mégpedig a ski inclusive hetek keretében, ami azt jelenti, hogy ingyen síbérletet kapunk a szálláshoz.
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki valaha ment-e már ugyanezzel az akcióval, mert ahol foglaltuk az utat (IBUSZ)ott mindig mást mondanak. Egyszer azt mondták, hogy karintia összes sípályájára érvényes bérletet kapunk (gerlitzen, mölltall, turacher hohe, nassfeld), most másodszor meg már semmi infót nem tudtak adni. A neten keresgéltünk, ott azt találtuk hogy csak a bad kleinkirchheim-i pályákra lesz érvényes a bérlet. Mindenki mindenhol mást mond és ír. Nem lenne mindegy, ezért szeretnénk kideríteni még indulás előtt. Kérem, ha valaki tud erről valamit, akkor írjon. Nagyon nagy segítség lenne!!! KÖszönöm.
villamoska
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2007.11.12. 10:27
Sziasztok!

Síelésünket idén Bad Kleinkirchheim-be tervezzük, és több helyen is olvastam a ski inclusive hetekről, mely keretében a foglalt szálláshoz ingyen síbérlet jár. Érdeklődni szeretnék hogy valaki hallott e már erről az akcióról vagy esetleg ki is használta már??? Pontosan az érdekelne, hogy vajon egy kb 5 km-re érvényes szakaszra vonatkozó bérletről van szó, vagy pedig a teljes pályarendszerre vonatkozó????
Kérem irjon aki tud valamit ezzel kapcsolatban.
Köszi
villamoska
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
Topik: Davos
2007.02.05. 16:13
Sziasztok!
Nekem is van 2 db 3 napos eladó síbérletem Davosba. Akit érdekel jelentkezzen. 20 ezer Ft/db áron gondoltam. De ha sok, megegyezhetünk.
Érdeklődni: 0670-5432346
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.