Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Görög Zita által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Görög Zita
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
2008.03.05. 09:28
Hurrá!
Ez csodálatos , hogy esik a hó KORALPÉN !
Megint csak ajánlani tudom a Pingvin hotelt mint pályaszállást.Szuper helyen van. Hetekre kellene kimenni de egy hosszúra nyújtott hétvégére is érdemes ,hiszen nagyon jó hely és a pályák klasszak.
Jó síelést Mindenkinek!!
Görög Zita
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Topik: Koralpe
2008.02.28. 21:24
Sziasztok! Mi 2 hete jöttünk meg Koralpéról és szintén a Pingvin hotelben laktunk. Csodálatos volt az idő , nagyon széles pályák,a szállás is klassz volt.Nagyon kedves és segítőkész volt a Pingvin hotel recepciósa Sallainé Zita és a kinti magyar síoktató Vári Judit. Nála tényleg minden korosztály kaphat oktatást,csodálatosan síeltek nála a kis "manók" vagyis a gyerekek.
Ami PROBLÉMA volt:az étkezés.Az előttem szólóval ellentétben igenis nagyon gyenge ételt adtak a helyi étteremben. A szállásunkhoz tartozó félpanziós vacsorához állandóan sertéshúst kaptunk generálszósszal és csípósen ecetes salátával. Amikor pedig-másokkal együtt- bátorkodtunk jelezni, hogy valami mást is szívesen látnánk nagyon felháborodott a vezető és egyáltalán nem mint a vendégeit kezelt minket. Ajánlanám , hogy vegyetek gyümölcsöt ,paprikát,paradicsomot a lenti városban , mert sajnos az egész hét alatt semmi ilyet nem láttunk ill. nem kaptunk a félpanzióhoz. /Bocs 1db. banán volt/Sajnos a kis üzlet ami a szállás közelében volt szintén olyat árult pl.liszt étolaj kisüveges víz --ami nem a legpraktikusabb.Egy magyar idősebb férfi elmondta, hogy szerinte jó a kaja ,mert bár az előző este kapott bolognai spagetti szószát ő teljesen letolta a tésztáról , mert nem bírja a gyomra DE! éhen nem maradt mert megette a tésztát kenyérrel!!! Ugye nem baj ha a három 14 év alatti gyerekemnek nem ezt gondoltam.Bízom abban , hogy jövőre ez változik , figyelnek rá de kérem honfitársaimat , hogy jelezzétek addig is a nem tettsző dolgokat persze a jót is dicsérjétek. Hát ennyit Koralpéről. Tavaly Lachtalban voltunk s ott a kis üzlet is nagyon jó volt és a Lachtalhaus befizetett félpanziója is.Reméljük Koralpe felzárkózik ehhez.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.