Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

klacika által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
klacika
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2006.02.20. 18:33
02.10-18-ig voltunk Jasnán.Az időjárás cudar volt,csupán egyetlen napon volt napsütés.Végig havazás a pályák felső szakaszain erős szél és köd.Az ukránok,litvánok,észtek nagyon sokan voltak(auto-busz rendszámok alapján),az egyik felvonónál való sorbaállás közben(20-30 perc),közvetlen mellettem kishiján összeverekedtek az ukránok.A pályákról csak annyit, hogy az egy hét alatt egyszer az összes pályát egyszer a pályák egy részét rat-rakoltk le.Ilyen mennyiségü hó láttán furcsa volt látni, hogy helyenként a déli óráktól, minden nap teljesen lekopott pályarészekkel is találkozott a figyelmetlen síelő.
klacika
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.01.13. 18:13
Szevasztok.
E-ho 22-én megyek Kaprunba. Ha valaki tud friss hírekkel szolgálni annak nagyon örülnék. Főleg a hó helyzet. Milyenek a pályák? Zell am See-ről
is jöhet egy pár információ.
Előre is köszönöm. klaci
klacika
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.01.07. 11:08
szevasztok.
Én már másik téma alatt leírtam a véleményem a bevásárló központokban kapható lécekről.
Magamnak vettem elöszőr, majd az egy szezon (két hét síelés) tapasztalatai után a nejemnek és a fiamnak is vettem a metro áruházban. Az enyémmel ha nem tévedek az ötödik szezonnak vágok neki. Mind a hármunknak jó a véleménye a lécekről.Az is igaz, hogy tavaly ilyenkor az egyik bev.központban (auchan) láttam olcsó lécet 22000-ért aminek a léc vastagsága szinte egyezett egy rendes kartonpapiréval. Szerintem nyugodtan vehetsz bev.központok valamelyikében, természetesen ott is megkell nézni, hogy melyiket választod.
klacika
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.01.06. 14:18
Szevasztok.
Ki az aki csúcs mínöségü lécet akar venni és a bevásárló központok valamelyikébe megy,vásárlási szándékkal. Most is azt tanácsolom, hogy drága lécet nem szabad megvenni kezdőnek.Én és családom
síelni járunk, évente kb. 2 hetet, főleg a szabadság miatt, nehéz össze hangolni, hogy mindenki egyszerre kapja meg, s együtt tudjunk síelni utána szórakozni.Nem tudom elképzelni sem, hogy évente hány hetet keljen síelnem(legyen lehetőségem), hogy pár év után kicseréljem a sí cuccokat.Nem vagyok (vagyunk)topis, de én(mi)
síelni járunk és nem sí divat bemutatót tartani.Vannak egy páran.
klacika
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.01.04. 20:40
Szasztok.
Mindenkinek a figyelmébe ajánlom a VÍLÁG-
GAZDASÁG online honlapján a következő címü cik-
ket, mely 2005.01.03-án kelt, tehát nagyon
friss.A cikk címe: Síbiztosítás: több millióba
kerülhet egy baleset...
Tömören a lényeg (ha jól értelmezem a cikket)
a társadalombíztosító által adott igazolás
csak kizárólag a korházi kezelés finanszi-
rozását fedezi.Ha valaki bővebbet tud szóljon
hozzá.Tehát a cikk és útóirata szerint érdemes
kötni bíztosítást.
klacika
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.01.03. 17:13
Szevasztok.A hozzászólásokat olvasva úgy látom, aki itt hozzá szólt az mind menő síelő.Én 16 éve hogy síelek, használt léccel kezdtem.Amikor megjelentek kis hazánkban a piskota lécek akkor váltottam.Nem titok, a METRO áruházban vásároltam,ennek már vagy 5-6 éve.Sem az előző sem az utobbi lécemmel semmi bajom.Azóta a feleségemnek és a fiamnak is ugyan ott lett véve és szintén semmi problémájuk nincs a lécekkel. Pedig a fiam megy mint az "állat".Minden lécünk FISCHER.Sokakat nem tudok megérteni, az évi egy-két hetes síelés miatt miért akar kb. 40 ezer ft-nál többet költeni lécre.Ha valaki csak szórakozásból síel vagy fog síelni annak drága lécet nem szabad venni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.