Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ronnie27 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ronnie27
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.03.31. 17:21
Sziasztok!

Márc. 22-27-ig síeltünk Puy-ben.

Az utazásról:
Kb. 15 óra alatt értünk oda, ebben benne volt 2 eltévedés is. De nem baj, legalább megismerhettük a csodálatos Puy Saint Pierre-t.
Szlovéniában eléggé ráálltak a matrica ellenőrzésére, a fizetőkapus rendszer idejéből megmaradt kapuknál ellenőrzik az autókat. Az egyik honfitársunkat ki is emelték a forgalomból, talán mert celluxal volt rögzítve a matricája.
Olaszországban az egyik pénzbedobós fizetőkapunál nem volt aprónk, megnyomtuk a "Help" gombot, valaki külföldiül kezdett beszélni hozzánk, de hamar rájött, hogy nem megy velünk sokra, így fizetés nélkül továbbengedett minket.
A GPS Olaszország nyugati széléig működött, csak ott szűnt meg a jel, ahol szükség lett volna rá. :-)

A szállásról:
Összesen 12-en voltunk együtt, de ha csak a szűkebb csapatot veszem, 4-en voltunk egy 6 ágyas appartmanban. Kényelmes volt, tiszta, hangulatos és jól felszerelt.
Klasszikus paplan nem volt, de nem is hiányzott, mert elég meleg volt.
Mikor elfoglaltuk a szállást, fel kellett leltározni az evőeszközöket és egyéb konyhai tárgyakat, hogy tudjuk, mivel kell majd elszámolni. Ehhez képest távozáskor lazák voltak, épp hogy csak benéztek és szóltak, hogy minden OK, nem számolták meg az evőeszközöket.
Az erkély a medencére és a pályákra nézett.
A medence kellemes volt, bár nem annyira meleg, hogy órákig üldögéljen benne az ember. Sajnos néhányan elfelejtették összeszedni maguk után a szemetet, szinte én éreztem szarul magam, mikor a medence karbantartójának kellett felszedni mások sörös dobozait, amikor már csak mi voltunk a medencében.

A síelésről:
Nagyon jó volt, először voltam Fro-ban.
A pályákat jól karban tartották, a hó jó minőségű volt. Mivel nagyon szép és enyhe idő volt, a pályarendszer alsó részein délutánra kicsit nehéz és latyakos lett a hó, de ez nem rontott el semmit, a magasabb részeken még délután is kellemes porhó volt. A pályák szélesek, változatosak. Kedvencem a Clos d'aval, a Bergerie és a Bois des Coqs lett. Ez utóbbinak - ahogy Marky is írta - van egy elég meredek szakasza, ahol - az én tudásszintemen - sokat kell fékezni.
A felvonók jók, nem volt sorbanállás. Csak a hosszú tányéros nem tetszett. Az indulás se jött össze elsőre, mert érdekes módon nem előre, hanem oldalra rántott, így elestem. Rá nem sokra pedig akkorát rántott rajtam, hogy ugrottam egyet. Az egyik ülésessel is volt egy kis problémám, ugyanis beakadt a botom és elgörbült. :-)

A franciákról:
A fórumokon sok rosszat írnak róluk, pl. hogy nem kedvesek, nem hajlandóak idegen nyelven beszélni. Ezek után kellemesen csalódtam. A recepción, a boltokban és a hüttékben is kedvesek voltak és tudtak franciául.

Összegezve, nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ronnie27
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.03.04. 19:06
Coolman,

köszi az infót.

Remélem, marad még hó a 185 centiből.
Ronnie27
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.02.28. 13:12
Sziasztok,

ha minden jól megy, 21-én indulunk Puy-ba 12-en.

Még nem voltunk ott, ezért kérdeznék pár dolgot:
- A magyar dugvilla tényleg nem jó az ottani konnektorokba?
- Milyen sörárak vannak a boltokban? Ugyanis helyhiány miatt (4-en megyünk egy Grande Puntoval, az egyik srác lécet és deszkát is hoz)itthonról csak töményet viszünk.

Köszi.
Ronnie27
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.02.03. 21:32
Sziasztok!
Márc. 21-én indulunk Bp-ről 12-en.
Ronnie
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.