Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

perszephone által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
perszephone
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2016.01.05. 14:05
Köszönjük a részletes beszámolót, jó volt olvasni. Szólok majd a Fiúknak, hogy még véletlenül se menjenek a lezárt pályákra! Örülök, hogy jó helyre foglaltunk pályaszállást (14-es pálya) Az biztosan működni fog:)
Előzmény: (Liv77 185517)
perszephone
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2016.01.05. 14:01
Sziasztok!
Jövő héten hétfőn megyünk Chopokra 4 napra síelni. 14-es kék pálya mellett lesz a szállásunk a Lucky részen. Reméljük leesik friss hó a pályákra, már nagyon várjuk. Kérdésem az lenne, hogy lehet-e szánkózni a közelben valahol? Visszük a 2 éves kisfiúnkat is. Továbbá van-e a közelben vmi bolt, ahol ásványvizet, üdítőt, sört tudunk venni. Mennyire túlzsúfoltak a pályák így hétköznap? Tavaly Donovalyban csütörtöktől-vasárnapig voltunk, de már pénteken nagy tömeg volt. Idén megpróbáljuk ezt elkerülni:)
Köszönöm a segítségeteket.
perszephone
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2014.12.20. 12:41
Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek még egyszer a segítséget. Donovaly mellett döntöttünk, foglaltunk is szállást, január 5.-től 4nap 3 éjszakára. Viszont jelenleg nem túl rózsás a helyzet hó ügyben és nem tudjuk milyen idő lesz:( Hol tudunk utána nézni az előrejelzésnek? Mit gondoltok, érdemes előleget fizetni, vagy menjünk inkább februárban? Mik a tapasztalatok? Köszönjük
Előzmény: (Robin 174650)
perszephone
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2014.11.26. 22:44
Hű, nehezen, de megtaláltam az üzenetemet, átrakták ide, amit én nem találtam, de köszönöm:)
Mindenkinek nagyon köszönöm az infokat. Olaszország még messze van a Kisfiamnak, talán majd jövőre:)Szerintem marad Szlovákia, úgyis csak pár napra megyünk 4nap/3 éj. Nem tervezzük nagyon kivinni a sípályára, max. csatos hordozóval sétálni a környéken. (Bár ahogy magamat ismerem, ha egyszer elindulok sétálni:))Viszont,hogyha pályaszállásunk lesz, a pálya alján lévő hütte teraszán jó ötlet a napozás:)Tényleg még picike. Jól elleszünk a szobában is. Lényeg, hogy együtt legyünk és a férjem tudjon egész nap síelni. Barátnőmmel felválltva síelnénk, úgyhogy jó lenne tényleg olyan hely, ahol cserélhető a bérlet.
Chopoker: Donovalyról sok jót hallottam már. 8 órás bérlet átruházható! Szuper! Pont ilyen kell nekünk!:) Átbeszéljük, átgondoljuk. Viszont szerintetek Szlovákiában március elején mennyire hóbiztosak a pályák? Februárban tényleg mindenhol sokan vannak? Mi 2x Franciaországban voltunk januárban, hatalmas pályarendszereken, de akkor meg az időjárás volt változó...Már várjuk az első havat, hogy Kisfiunkat levigyük. Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Előzmény: (Chopoker 174599)
perszephone
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2014.11.25. 13:04
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ide írom a kérdésemet,de nem találtam "gyerekes" topicot.
3 éve járunk barátokkal síelni, most is szeretnénk menni. Kisfiam március elején lesz 1 éves és egyik barátnőm felajánlotta, hogy vigyázna fél napokat a kisfiamra, hogy én is kitudjak menni síelni a férjemmel. Mire érdemes figyelnünk szerintetek? A távolság miatt elsősorban Ausztriában és Szlovákiában keresnénk 4 nap/3 éjszakást. Tudtok ajánlani valami olyat ami elfogadható árkategória? Eddig Gerlitzent néztem és Chopok-ot, de ez utobbi nem pályaszállás. Kb. 60.000 ft/fő lenne félpanzióval. Ausztria kicsit drágább, de pályaszállás. Gondolom érdemesebb lenne pályaszállásos hely. Eddig csak olyan helyen voltunk. Gondolom sok idő elmegy a síbuszozással, nem? Mik a tapasztalatok? Köszönettel.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.