Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ymibá által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (43)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ymibá
43 élménybeszámolót írt
43
17 éve tag
2007.02.04. 19:10
Szia Bakiba!
Síkabátod cseréje tekintetében mindegy,hogy "általában" mit kell tudni egy terméknek. A lényeg,hogy veled írásban mit közölt az eladó.Ha a mellékelt kártyákon (ezek lógnak az ujján) légát
eresztő, szélálló-és vízlepergető és egyéb jelzés van,akkor a kabátodnak ezekkel a tulajdonságokkal kell rendelkeznie.Ha mosási utasítás nincs,erre nem hívatkozhatnak. 6 hónapon belül ki kell cserélni!
A fogyvédelmisek véleménye fontos lehet a bíróságon, szakvéleményként kezelhetik.
Ne hagyd a pénzed veszni, fordulj ügyvédhez, a pert meg fogja nyerni és az eladó fizeti a költségeidet is.(Ha megvan a fenti dokumentációd)
Ymibá
43 élménybeszámolót írt
43
17 éve tag
2007.01.24. 18:40
Szia Sisakosok!
Jó dumátok van,élvezet olvasni. Meggyőztétek egymást és magatokat a bukósisak szükségességéről. Csatlakozom, bár nekem nincs, talán nemlesz. Először esni kell megtanulni! Mint a küzdő- sportokban! A sisak védi a viselőjét,de fegyver az "akadályokkal" szemben. Pl.kb.80-al húztam a piroson, hátulról rézsút 1oo-zal belém egy bordos gyerek. További 1oo m után szedtük össze magunkat és egymást. A szerelésünket utánunk hozták.Hátha még a gyereken sisak is lett volna!Ugyanis fejjel vesén kapott!Kalimpálás alatt és még percekig nem
kaptam levegőt, hónapokig éreztem....
Ez egy ellenpélda,kivétel ami ugye erősíti a szabály.Konklúzió:hüjeség ellen a sisak sem véd.
Ymibá
43 élménybeszámolót írt
43
17 éve tag
2007.01.24. 16:35
Higgyétek el, mindent a terepviszonyok döntenek el.Márka nélküli 5000 Ft/pár gagyi készülékekkel pl.Madonna di Caplignio-Folgarida - pályákon 10-15 km-re is elértük egymást a hatalmas völgykatlanban. Folgarida- Marilleva légvonalban 2-3 km, köztük a hegy, semmi hang.Persze a márkás kütyük megbízhatóbbak.
Ymibá
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.