Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagy Feró Lolát tanította síelni

2014.02.06.

Nagy Feró Lolát tanította síelni Nagy Feró a sípályák mentora most Lolával szerettette meg a síelés szépségeit az olaszországi Caprile-ban. Olaszország egyik legfelkapottabb síparadicsoma a Dolomitokban 2100 méteren található Alleghe-Civetta síterep.
Igényesen karbantartott, kifejezetten hóbiztos, minden tudásszintet kielégítő pályát megtalálnak itt a téli üdülésre vágyó idelátogatók. A pályarendszerhez közel van a Sella Ronda körsí terepe, ahonnan még sokkal több pálya érhető el.
Egy kis játékkal kezdődött minden: Feró vontatta Lolát, aztán úgy döntöttek, a síoktatót mihamarabb meg kell környékezniük. Zenész-műsorvezetőnk közben azzal próbálta lelkesíteni Lolát, hogy délután már a síugró sáncról csúsznak le. Majd ő maga vette kezelésbe az énekesnőt. Minél közelebb vagy a hóhoz annál kisebbet esel, ezt az örök igazságot Lola is megtapasztalhatta.

Aztán Feró olyasmire vállalkozott, amire még eddig soha: felcsapott kerítőnek. Ugyanis eldöntötte, hogy Lolának keres egy olasz férjet, ha már úgy szeret ott lenni..szervezett néhány jelöltet neki. De vajon a hóparipa eljött érte? A Havazinból ez is kiderül.

De a legnagyobb izgalmakat az éjszakai síelés tartogatta hőseink számára, ugyanis meglepetésükre a síelők nem kivilágított, hanem egy teljesen sötét pályán fáklyákkal érkeztek. Hatalmas hangulata volt.
Mindeközben az olimpián sportolóink már készülnek első megmérettetéseikre. A versenyeket a helyszínen követi a Havazin stábja, és igyekszik tudósítani minden magyar szempontból fontos eseményről.

Biatlon versenyzöink, Gombos Károly és Szőcs Emőke hétvégén a továbbjutásért küzdenek.

Hétfőn már Berecz Anna és Miklós Edit is versenyez szuperkombinációban, valamint a hét folyamán megkezdi a versenyeket Simon Ágnes és Szabó Milán sífutó is.
Farkas Norbert alpesi síző versenyszámait későbbi napokon bonyolítják.
A legfrissebb síkalandok és versenyhírek vasárnap a Havazinban 11:50-kor, az RTL Klubon.
Adásainkat itt érheti el!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.