Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sí- Faktor nap Feróval és D. Tóth Andrással

2014.01.23. Gémes Renáta

Sí- Faktor nap Feróval és D. Tóth Andrással Ezúttal az RTL Híradó műsorvezetőjét vitte magával Nagy Feró síelni. Cortina d'Ampezzo volt kalandozásaik helyszíne.
Az olaszországi Cortina síparadicsom lenyűgözte Andrást és Ferót. A sícentrum 5 kisebb síterületből áll, melyek egymással felvonókkal, illetve síbusz-hálózattal vannak összekötve. A Cortina síterület további sportolási lehetőségekkel várja a téli sportok szerelmeseit: olimpiai korcsolyapálya és bobpálya, a "Cortina Adrenalin Center", jégfalmászás, sífutás, jégteke, téli túraútvonalak és fedett uszoda.
Feróékat egy temperamentumos síoktatók vette kezelésbe, arra vállalkozott, hogy a 2 magyarnak megtanítja a bajnokok technikáját. Ám a gyakorlás alatt a térdhajlítással és a bothasználattal mindkettejüknek meggyűlt a baja.

Aztán célba vették az egyik olimpiai pályát, majd testközelből vizsgálták meg azt a sziklát, ahol a Függő játszma című filmet forgatták a 90-es években Sylvester Stallone-val a főszerepben.

Oktatójuk, Paulo javaslatára Andrásék nekivágtak a csúcsnak, hogy meghódítsa a Dolomitok királynője, a Marmolada gleccsert. Hogy mit történt a kalandos túra végén a fiúkkal, és Nagy Feró miért került ismét bajba, kiderül a Havazinból, melyben a tavalyi alpesi Világkupa győztes osztrák Marcel Hirscherrel láthatnak interjút, és beszámolunk a Téli Olimpiára utazó versenyzőink felkészüléséről is.
Havazin, 12.10-től az RTL Klubon!
Adásainkat itt érheti el!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.