Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistvánban elkészült az új felvonó

2006.01.23. sielok.hu

Nagyon örülünk neki, ha kedvező hírekről számolhatunk be hazánk síterepeiről. A szerkesztőségünkhöz beérkezett helyzetjelentéseket a hazai sípályák eseményeivel kapcsolatban egész szezonban várjuk (pl. a alul található e-mail címen) és természetesen díjtalanul megjelentetjük. A következő hírt Mátraszentistvánból kaptuk:

Újabb jó hírt kaptunk a Sípark üzemeltetőitől. Elkészült a vadonatúj cseh gyártmányú oktatólift és üzembe állt a Síóvoda melletti 7-es pályán. A frissen felszerelt lift 650 utast tud szállítani óránként. A korábban elkészült liftekkel együtt a Sípark szállítókapacitása jelentősen megnövekedett a tavalyihoz képest. Mostantól csúcsidőben összesen 3800 síelőt szállíthatnak a liftek. Ezzel a teljesítménnyel a Sípark tájékoztatása szerint a mátraszentistváni liftek kapacitása számít a legnagyobbnak Magyarországon.

Jelenleg az összes pálya nyitva van, ami 3 km síelhető pályát jelent. A hidegnek és a hóágyúzásnak köszönhetően a pályákat 30-90 cm hó borítja. A hét első felében a szibériai hidegben valószínűleg maradnak a jelenlegi kedvező pályaviszonyok és a hét második felében havazás várható a Mátrában.

KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.